ЂУРИЋ: Млади људи данас у Србији виде перспективу, коју им Ђиласови лопови никада нису дали

Novosti online

23. 06. 2021. у 15:16

НЕВЕНА Ђурић посланица СНС у данашњем саопштењу оценила је да група окупљена око Драгана Ђиласа покушава да умањи успехе Србије на свим пољима. Њено саопштење преносимо у целости.

ЂУРИЋ: Млади људи данас у Србији виде перспективу, коју им Ђиласови лопови никада нису дали

Фото: Новости

"Тајкунско - лоповска групација окупљена око Драгана Ђиласа не одустаје од покушаја да умањи успехе Србије на сви пољима. Србија се данас бави развојним пројектима и креирањем сопствене будућности, захваљујући напорном и посвећеном раду Александра Вучића - човека који је очигледно највећа ноћна мора жутих гангстера. А докле год је тако Србија се налази на правом путу, јер је управо сваки њихов напад доказ да Александар Вучић ради у интересу грађана Републике Србије. Резултате његовог рада види цела земља, која га баш зато подржава као никога пре њега.

Млади људи данас у Србији виде перспективу, коју им Ђиласови лопови никада нису дали. За разлику од њих, ми не лажемо људе. Незапосленост је данас у Србији на рекордно ниском нивоу, то свако види и сам. А баш то није био сличај у време жутих "генија", који су и данас у стању да кажу да нам не треба нова фабрика, да нам не треба нов аутопут, да нам не треба ништа што народ чека деценијама, али нам треба све што желе тајкуни. Још пара у тајкунским џеповима? Још рачуна сакривених по белом свету? Не знају они ни како наш народ живи, а ни како Србија изгледа. Много боље знају како се живи по белосветским дестинацијама, каква је кафа на Маурицијусу и колачи у Хонг – Конгу. Да знају, Драган Ђилас и његова екипа за стид и срам, не би помињали ни децу, а ни младе људе. Не би причали приче и измишљали бајке у које не верују ни та деца. Колико је деце остало без вечере док су они закључавали врата  бројних фабрика по Србији и остављали људе без посла? Колико је до 2012. године младих људи отишло из Србије, побегло у свет, од тако бајног живота у Србији? Данас је слика Србије потпуно другачија. Млади људи се у Србију враћају. Ено их у технолошким парковима које је лично отворио Вучић.

А шта жути бедници нуде као алтернативу? Са њихове стране стижу једино поруке у којима се прижељкује крв. То су поруке које стижу из Мариникиних уста, у сред радног времена, из канцеларије у Ђиласовој фирми. И не зна се да ли су те претње гласније, или више хистеричне, онда када Србија бележи нове резултате у економији, или када Александар Вучић личном храброшћу каже - неће бити криминала, неће бити корупције, неће дилери да нам уништавају децу, него ћемо да се бринемо о својој и будућности наше деце. То су поруке које наша деца очекују, и које им данас упућује њихова држава, и њен председник. Ђиласов "рад" у лоповлуку, претње и позиви на крв - не занимају ни Србију, ни младе. На ту прошлост се не враћамо."

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (17)