ЂУРИЋ: Тепић је вешта једино у петпарачким твитер распредањима

Novosti online

22. 06. 2021. у 12:57

НЕВЕНА Ђурић, народнa посланица, реаговала је на најновије нападе Маринике Тепић. Њено реаговање преносимо у целости.

ЂУРИЋ: Тепић је вешта једино у петпарачким твитер распредањима

Фото: СНС

"Мариника Тепић, прелетачица рекордерка још једном је, у својим измишљањима и лажима доказала колико је "вешта" једино у петпарачким твитер распредањима. Суштина јој дође - млати празну сламу. У  покушајима да заштити свог послодавца и паре које од њега узима, очигледно не бира средства.

Потпуно је сумануто  да било какве приговоре на рачун Крушика упућује бивши режим, који је некада водио земљу и био задужен, између осталих, и за ту фирму, која је тада, у њихово време, запошљавала 1.500 људи и имала профит око две милијарде динара. При чему је већи део радника био запослен у администрацији,  а не у производњи.

Грађани треба да знају да Крушик сада запошљава око 3.200 људи, дупло више него 2012. године и скоро 10 пута већи приход - док се не умешају уништитељи из бившег режима.

Нису уништили само Крушик, већ су комплетно згазили целокупну српску привреду, али су зато њихове приватне фирме профитирале пропорционално пропадању бројних наших компанија.

Колико су тада породица оставили на улици?

Колико је деце остало гладно?

А колико је рачуна по белом свету на којима њен газда поседује милионе?

Шта је све тим новцем могло да се уради за нашу наменску индустрију, а шта је заправо урађено само за жуто приватно предузеће што је Србија једино и била за време њихове власти. Било би изненађујуће и тешко да изађе пред грађане Србије и одговори на део ових питања. Много је лакше хроничним и ноторним лажовима из редова бившег режима спиновати приче на туђ рачун и скретати пажњу са истине. Преко туђих леђа су радили одувек, сада би поново? Неће им то дозволити Србија - никада више."

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)