"НЕКА МУ ЈЕ НА ЧАСТ": Министар Лончар одговорио на срамне изјаве Нермина Никшића

Novosti online

15. 06. 2021. у 17:57

РЕАГУЈУЋИ на безумну лаж и нескривену мржњу према Србији, њеним грађанима и руководству Србије коју је "неки Нермин Никшић изнео данас", министар здравља у Влади Републике Србије др Златибор Лончар је поручио "нека му је на част".

НЕКА МУ ЈЕ НА ЧАСТ: Министар Лончар одговорио на срамне изјаве Нермина Никшића

Фото: Танјуг

- И њему и свима њему сличним који на овако бесраман начин користе прилику да се медијски промовишу!

- Свако ко жели да један пар екселанс хуманитарни гест представи на лажан начин заслужује само презир и осуду. Сигуран сам да тај Нермин и њему слични полазе од себе и сопствене претпоставке да у сваком гесту треба пронаћи свој интерес - поручио је министар Лончар додајући да је сигуран да грађани БиХ знају истину и препознају ко им је пријатељ, а ко се понаша као ратни профитер.

- Према информацијама које сам добио из релевантних дипломатских кругова, Федерација БиХ је платила Републици Србији за испоруку вакцина. Наравно, да су из Русије упозорене власти у Србији да смо Руска Федерација може уговарати продају и испоруку вакцина трећим државама. То је био разлог зашто вакцине нису биле достављене, а наравно да се новац није могао вратити у буџет, па је пронађено соломонско решење да се нашим грађанима омогући наводно бесплатно вакцинисање у Републици Србији - рекао је Никшић данас.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

УБИЈТЕ МЕ ЉУДИ, РЕШИТЕ ТАЈ ПРОБЛЕМ Вучић опозицији: Нећете да ме уплашите лажима