ВУЧИЋ ПИСАО ПУТИНУ: Председник Србије послао поруку руском лидеру

Танјуг

11. 06. 2021. у 15:14

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић данас је поводом Дана Русије председнику Владимиру Путину упутио честитку у којој је пожелео да настави да води земљу путем благородне будућности и истакао да ће лично остати посвећен развоју чврстог пријатељства и свестране сарадње две земље.

ВУЧИЋ ПИСАО ПУТИНУ: Председник Србије послао поруку руском лидеру

Фото: ЕПА

Вучић је честитку упућену председнику Русије уручио амбасадору Александру Боцан-Харченку на пријему у Амбасади Руске Федерације поводом обележавања Дана Русије, у којој се између осталог каже:

- Вишевековна традиција братских односа наших земаља, испреплетане судбине наших народа и вредности које делимо, представљају чврсту основу за даље јачање стратешког партнерства, заснованог на међусобном поштовању и поверењу. Остајем лично посвећен развоју чврстог пријатељства и свестране сарадње Србије и Русије.

Пријатељство српског и руског народа карактерише и међусобна солидарност, што је потврђено и током пандемије КОВИД-19. Србија неће заборавити великодушност Русије и несебичну помоћ у борби против тог савременог изазова.

Користим ову прилику да још једном изразим захвалност Русији и Вама лично за активну подршку државним и националним интересима Србије и њеној политици мира, у корист стабилности региона - наводи се у честитки председника Вучића, саопштила је прес служба председника.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)