ИСПЛИВАО НОВИ СНИМАК ЧЕДЕ ЈОВАНОВИЋА: Свађа се са Интервентном - "Гаси та светла бре, деца ми спавају" (ВИДЕО)

Novosti online

03. 06. 2021. у 12:30

ЛИДЕР ЛДП Чедомир Јовановић синоћ је нешто пре 22 сата изазвао је инцидент у ресторану брзе хране на Новом Београду, а сада се појавио снимак где се види моменат када је након тога викао на полицајце.

ИСПЛИВАО НОВИ СНИМАК ЧЕДЕ ЈОВАНОВИЋА: Свађа се са Интервентном - Гаси та светла бре, деца ми спавају (ВИДЕО)

Фото: Архива Новости/Принтскрин

Очевици су испричали да је Јовановић узео велики камен и гађао излог, који је поломљен у парампарчад, док се он касније огласио и тврдио да су га испровоцирали навијачи. Након инцидента, Јовановић је спроведен у полицијски аутомобил и одвезен у станицу, а за њим је пошла и његова супруга Јелена.

- Гаси та светла бре, деца ми спавају. Је*** вам матер. Бежи бре у пи*** материну, склони се - чује се Јовановић како се дере на полицајце.

Он је после признао да је ударио у возило Интервентне полиције и да је сматрао да није требало да долазе.

Чедомиру Јовановићу измерено је више од 1,5 промила алкохола у крви, а колико је тачно имао у тренутку инцидента биће утврђено вештачењем на основу добијеног резултата и времена које је прошло од момента напада до вађења крви, пренели су медији.

Он је јутрос изјавио да је до инцидента на Новом Београду дошло пошто су га напали чланови припадника навијачке групе "Хијене".

Он је за ТВ Прва казао да јесте бацио столицу на стакло, али све зато што је нападнут, и поручио да се никоме неће склањати са пута. Рекао је и да му је жао због људи који су били у локалу, и због радника у њему.

- Овде су камере, и око ових зграда су камере, нећу да причам ништа даље. То је све снимљено, па нека се гледа. Као и до сада баш ме брига шта пишу таблоиди, нека славе ти хулигани, али ја им се нећу склањати са пута. Овде живим, ту ми је породица, и ко год мисли да ћу се ја склањати са пута њима, вара се - рекао је Јовановић јутро након инцидента, и потврдио да је дао изјаву у полицији.

(24 седам)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)