ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК, 16. АПРИЛ: Овну у изгледу романтично вече; Рибе ће поставити ствари на своје место ако победе своју сујету

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

16. 04. 2021. у 07:00

САЗНАЈТЕ шта вас данас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК, 16. АПРИЛ: Овну у изгледу романтично вече; Рибе ће поставити ствари на своје место ако победе своју сујету

Илустрација Depositphotos

ОВАН

Вашем партнеру смета монотонија у коју сте упали. Иако сте расположени за друштво, нисте довољно спремни на гунгулу и масу непознатих људи. Ако направите компромис очекује вас романтично вече пуно нежности која вам је недостајала.

БИК

Укључују вас у сва дешавања која су око вас. Осећај да сте позвани да реагујете на све је резултат вашег пређашњег уношења у туђе проблеме. Иначе вам то не смета, али сада сте уморни. Не љутите се, размислите колика је ваша одговорност у свему томе.

БЛИЗАНЦИ

Пуни сте себе па се с радошћу припремате за вечерашњу журку. Склоност љубавним авантурама вас може уплести у везу из које ћете се тешко извући. Ако желите да избегнете скандале, савладајте себе и не подлежите искушењу.

РАК

Сабирате шта сте урадили у минулом периоду, резултати вас чине поносним. Још само да све то предочите пословним сарадницима, али и породици, па да ваша срећа буде комплетна. Не тражите тај аплауз јер ће вам то само покварити драгоцен осећај задовољства.

ЛАВ

Добијате позив да се активно укључите у пројекте који се развијају у вашем пословном окружењу. Од вас се очекује да будете пионир у зачецима новог вида пословања, а ви из неког разлога осећате да то није добро за вас. Послушајте своју интуицију, повуците се.

ДЕВИЦА

Не можете сваку правду истерати. Прихватите туђе аргументе и у њима пронађите разлог за праштање јер се не решава све на суду. Будите пажљиви у саобраћају, нарочито ако крећете на дуг пут. Празници су још далеко, не опуштајте се.

ВАГА

Неискреност у вашем окружењу постаје неподношљива. Не сваљујте кривицу на друге људе јер они вас лажу само онолико колико ви желите да будете преварени. Размислите, можда сте својим ставовима некога приморали на такве потезе.

ШКОРПИЈА

Можете упасти у сукобе и проблеме са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се додатно не ангажујете и предузмете одлучујуће кораке. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите.

СТРЕЛАЦ

Очекује вас нагли пад енергије. Напетост може проузроковати отворене сукобе са особама које су вам пријатељи. Посесивно понашање вољене особе додатно отежава све ваше покушаје да ствари поправите и везу сачувате.

ЈАРАЦ

Упетљали сте се у зачарани круг. Решење вам се налази испред носа, али ви се упорно држите старе приче која оправдава сву блокаду у којој сте се нашли. Одговорност сваљујете на ближње, превиђате да сте ви креатор своје среће, а не они.

ВОДОЛИЈА

Ближи се тренутак реализације неких пројеката као и прилика за потписивање новог уговора. Ипак, сачувајте стрпљење и одложите завршне потезе, јер, иако све иде по плану, још се нису остварили сви предуслови да на све ставите тачку. Избегавајте пречице.

РИБЕ

Проблем за који сте данас сазнали много тога ће променити. Решење је у вашим рукама, ако преузмите иницијативу, победите своју сујету и коначно поставите ствари на своје место. Док све не дотерате до савршенства, пријаће вам да се више рекреирате.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)