СУПРУЖНИЦИ: Ђавољом ватром би да огреју срца Украјинаца, док не уђу у ЕУ и НАТО

Драган Вујичић

28. 11. 2022. у 07:00

АКО је веровати Јелени Зеленски, супрузи Владимира, најкрвавијег стендап комичара на свету, чак 90 одсто Украјинаца не жали да живи без струје, у хладноћи, страху и мраку - само да уђу у Европску унију!

СУПРУЖНИЦИ: Ђавољом ватром би да огреју срца Украјинаца, док не уђу у ЕУ и НАТО

Новости

Две, три године, ако треба, рече Јелена бодро на Би-Би-Сију не остављајући трага сумњи да је увек спремна да "нешто каже", док год постоје срамотни медији спремни да презру људску муку, јад и очај.

Владимир Зеленски, председник несрећне земље, опет не тражи од Запада агрегате да огреје Украјинце - он би да руска нафта буде испод 30 долара!

Од америчких сенатора захтева беспилотне летелице са ракетама "хелфајер" (ђавоља ватра) да "туче" Русију 300 километара унутар њене територије. Сматра да би америчком ђавољом ватром угрејао срца и душу свог народа (док не уђе у Европску унију). Свакаквих сатрапа је било у историји нашег рода, али се нико до сада није сетио да народ (свој и туђе) "греје" на крв, разарања и несрећу.

Рђави човек у зеленој мајици из Украјине, већ десети месец, проповеда о "праведном" рату. Мука је слушати ту кијевску карикатуру од Черчила која је до сада разорила целу своју земљу. Раселио је милионе, убио стотине хиљада људи, мржњом је засејао сваку ораницу украјинских степа. А, 2019. док је "глумио за председника" обећао је прекидање непријатељстава међу народима у Украјини и мир и језик и за руски живаљ.

Сада би брачни пар Зеленски у ЕУ и у НАТО са фаустовском погодбом већом од сваког Мефиста: дају 90 одсто народа за ЕУ кластере и поглавља.

Страшан, можда и вечни мрак је пао на Украјину када је изабрала Владимира за председника. А, Владимир, очито је, није случајно изабрао Јелену за жену и за Би-Би-Си. Мрак се мраку радује.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МОЛИТВА ИЗ ХИЛАНДАРА: Вучићу, издржи искушења и притиске

МОЛИТВА ИЗ ХИЛАНДАРА: Вучићу, издржи искушења и притиске

У БЕСЕДИ за славском трпезом у манастиру Хиландар на Светој Гори, игуман Методије позвао је данас окупљене вернике и сав верни народ да се помоле за судбину Косова и Метохије, као и за оне који ће одлучивати о судбини јужне српске покрајине.

27. 01. 2023. у 15:36

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

РЕЦЕПТ ЗА НАЈУКУСНИЈУ САРМУ: Тајна је у запршци и састојку на дну лонца

У смесу за сарму увек додајте нешто сувог меса, сарма ће добити финији укус, али ипак морате да пазите да због сувог меса не буде прежестока. Пре него што ставите суво месо у сарму обавезно га прокувајте.

27. 01. 2023. у 18:41

ЈЕЗИВО ОСТРВО ЗМИЈА: Држава забранила приступ због отровница - измасакрирале породицу светионичара

ЈЕЗИВО ОСТРВО ЗМИЈА: Држава забранила приступ због отровница - измасакрирале породицу светионичара

ОСТРВО змија, који се налази само 30 километара од обале бразилског града Сао Паола, заиста оправдава своје име. Мада сателитски снимци показују обиље вегетације, стеновите обале и кристално чисто море, ово острво је легло змија.

27. 01. 2023. у 21:00

Коментари (5)

Двојезичне државне школе све траженије, а једна се ускоро отвара и у Београду на води!