БУЛДОЖЕР

Срђан Мишљеновић

19. 11. 2021. у 09:00

КРУЖЕ ових дана амерички јастребови изнад Босне и Херцеговине. Спремни да санкционишу српске политичаре, јер одбијају да слушају наредбе Сарајева и самозваног високог представника.

БУЛДОЖЕР

Новости

Срби су одлучили да штите Дејтонски споразум, то америчко чедо којим је заустављен грађански рат у Босни. Али, бошњачка политичка камарила има друге циљеве - желе спаљивање Дејтонског споразума на ломачи на Башчаршији и поништавање Републике Српске.

Ово је први циљ. Други је као у рату, унитарна Босна без Срба, а богами и Хрвата. Од Хрвата једино је Жељко Комшић прихватљив новој држави која ће се звати "сарајевска Босна". Покушали су босански муслимани, на челу са Алијом Изетбеговићем, да почетком деведесетих ратом истребе Србе, али није им пошло за руком. Већ на почетку су схватили да су се преварили што су ударили на Србе, па су започели кукњаву до Вашингтона.

Тражили су сваког дана да САД нападну Србе и окончају рат у корист Башчаршије. И искамчили су 1995. да НАТО бомбардује Српску. Као и деведесетих, и сада су бошњачки политичари кренули да клече пред Вашингтоном. Уместо Алије, Хариса, Ејупа, сада на колена пред Белом кућом падају Бисера, Шефик, Бакир, Комшић (бошњачки Хрват). Само санкције Србима Босну спасавају! - углас вичу.

Американци, који само у батину верују, примише се на јалијашку сарајевску причу и упалише булдожер дипломатију. Кренуше пут Српске, али преко Сарајева. Војном чизмом прете и Додику и српском корпусу. Јастребови попут Ескобара, Блинкена, Палмера надлећу Бањалуку. Док се људи по свету окрећу туристичким путовањима на Месец, Вашингтон нигде не иде без батине. Рат из глава Американаца никако да нестане. Амери, батина јесте, како кажу, изашла из раја, али изашао је и Луцифер...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РАЗГОВОР ВУЧИЋА И ПУТИНА УДАРНА ВЕСТ У РУСКИМ МЕДИЈИМА: Председници Србије и Русије договорили цену гаса, причали о Косову и Украјини