ЋАМИЛ ДУРАКОВИЋ - "папански" потези новог Илије Чворовића

Срђан Мишљеновић

30. 07. 2021. у 09:00

НАКОН што је Ћамил Дураковић, актуелни председник Скупштине општине Сребреница, дакле општине која се налази на територији Републике Српске, поднео прву кривичну пријаву у БиХ због "негирања геноцида" - што је законом наметнуо Валентин Инцко пре него што је рекао ауфидерзен и пошао пут Беча - отклоњене су све сумње да се овај накарадни пропис неће примењивати. Ако је ико и сумњао!

ЋАМИЛ ДУРАКОВИЋ - папански потези новог Илије Чворовића

Новости

Ћамил је то урадио "папански", како би другачије, хвалећи се преко друштвених мрежа.

Први је полетео да таргетира Србина Брану, јер га више ниједан Бошњак не доживљава као свог у Сребреници. Одавно се вечити кандидат за начелника одродио од народа и постао још један бахати политичар. Својих се Ћамил сети сваке изборне године. Помислио је да ће овим потезом поново бити вест. И био је - један дан!

Шпијун Ћамил, који документује и прави "скриншотове" по мрежама, пре шест година био је домаћин тадашњем премијеру Србије Александру Вучићу у Поточарима. Пожелео му је добродошлицу, а Вучић је једва живу главу извукао под налетом каменица из руку разуларених Ћамилових гласача. Није се претргао да спомене и упита Сарајево зашто истрага тапка у месту или, боље речено, чами у фиоци.

Није случајно ни што је прва пријава поднета против новинара из Српске. Порука је јасна: сви новинари из РС треба да ставе фластер на уста и фес на главу. Говориће и писати о Сребреници како Сарајево каже. Већ је пуштено на хиљаде Ћамила да по "мрежама" вребају Србе. Тако је "Балкански шпијун", маестралног Душана Ковачевића, са незаборавним Илијом Чворовићем, добио сарајевску верзију. Читаву серију под називом "Бошњачки шпијун". У главној улози је Алија Чворовић који има брата из Сребренице Ћамила. Задатак само један - шпијунирање Срба!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)