УХАПШЕНЕ ДВЕ ОСОБЕ ЗБОГ КРВАВОГ СУКОБА У СТАРЧЕВУ: Обрачун почео у кући полиција блокирала прилаз

Novosti online

28. 01. 2021. у 12:36

УХАПШЕНЕ ДВЕ ОСОБЕ ЗБОГ КРВАВОГ СУКОБА У СТАРЧЕВУ: Обрачун почео у кући полиција блокирала прилаз

Фото: З. Јовановић

ДВЕ особе ухапшене су око 12 сати данас у Старчеву због сумње да су повезане са убиством навијача Тимотије Стојановић (24) из овог места код Панчева.

Како се сазнаје, полиција је цело јутро у улици у којој се ноћас догодио оружани обрачун у ком је навијач ФК "Партизан" Тимотије Стојановић рањен у стомак, а младић који је пуцао је ударен аутомобилом. Шта се тачно догодило за сада није познато, али мушкарац М. М. је рањеног Стојановића одвезао до панчевачког дома здравља и оставио га испред улаза. Стојановић је убрзо пребачен у болницу, међутим подлегао је задобијеним повредама.

Обрачун се догодио на травњаку испред једне куће у Старчеву, те се сумња да је обрачун почео у једној од кућа у овој улици. Полиција је блокирала прилаз овој улици и цело јутро разговара са мештанима. Око 12 сати из једне од кућа два мушкарца изведена су са лисицама на рукама и одвезена полицијским аутомобилом.

МУП је јутрос саопштио да је до пуцњаве дошло у нарко-обрачуну, а не навијачком и да су два нападача идентификована и да се за њима интензивно трага.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)