"ПИТАЛА САМ ЛЕКАРА ДА ЛИ САМ УНАКАЖЕНА": Потресна исповест Шапчанке чији је муж платио 5.000 евра да је убију

Novosti online

24. 01. 2021. у 08:59

ПИТАЛА САМ ЛЕКАРА ДА ЛИ САМ УНАКАЖЕНА: Потресна исповест Шапчанке чији је муж платио 5.000 евра да је убију

Фото: Депоситпхотос

"ХИТНА помоћ ме је возила у болницу. Било је много крви. Питала сам лекара да ли сам унакажена. Само су рекли да ћу видети када стигнем... Месецима после пребијања и даље живим у страху."

Овако у потресној исповести говори Зорица Ј. (41) из Шапца, жртва посесивног и агресивног бившег супруга Миливоја М. (63) из Прњавора, који је у листу својих злодела уписао и последње - платио је 5.000 евра да је убију!

Зорица и Миливије су 13 година били у браку. Лепе успомене готово да нема, док је, каже, оних ружних напретек. За више од деценије у браку, свега пола године се понашао пристојно, а онда је кренуло малтретирање. Психичко злостављање, тортура, свакога дана...

Дословно ју је држао на оку, као роба. Није радила, није излазила, није се виђала са пријатељима и породицом. Била је под његовим надзором 24 сата.

Пре него што је отишла, Миливоје је имао један сулуди услов - да потпише документ према којем ће сва имовина припасти његовој ћерки из другог брака. Пристала је, јер је имала циљ да што пре побегне од монструма.

- Кад сам отишла од њега нисам ни чарапе понела. Отишла сам без ичега - додаје.

Побегла је од насилника, али се он у њен живот вратио на још бруталнији начин. Свој излив гнева показао је тако што је у августу 2020. године платио неколико особа да је претуку.

Пратили су сваки њен корак. Била је у аутомобилу, на месту сувозача. Аутомобил је стао, а један од батинаша је отворио врата и насрнуо на њу. Дивљачки су је претукли. Жену. Мушкарци који су за то добили новац.

- Хитна помоћ ме је возила у болницу. Било је много крви. Питала сам лекара да ли сам унакажена. Само су рекли да ћу видети када стигнем - описује Зорица пакао кроз који је прошла.

Некако се опоравила од стравичних повреда, али је схватила да јој је безбедност угрожена. Од тада почиње још јачи страх да ће сваког тренутка да се појави неко ко би могао да јој науди. Страх за голи живот.

- Са страхом сам одлазила на посао, са страхом се враћала кући. Он ме прогања откад сам отишла. Све време. Кад сам одлучила да га оставим пре годину дана, знала сам да ће ми се све ово догодити. Била сам свесна да ће до свега овога доћи - објашњава жртва језивог злостављања.

Касније је сазнала, тврди, да је батинаше ангажовао њен бивши супруг Миливоје М. Убрзо је ухапшен, као и батинаши које је ангажовао. После два месеца нашао се на слободи. Тортура је настављена. Често ју је сачекивао испред врата, испред улаза, стављао лепак у браву. Хтео је да јој науди, на све могуће начине.

Платио 5.000 евра да је убију

Миливоје М. из Прњавора платио је С. М. (40) 5.000 евра да убије његову бившу супругу З. Ј. (41). С. М. је ухапшен пошто је несрећна жена пријавила полицији сумње које су до ње дошле, а осумњиченом је одређен притвор.

За овај злочин Миливоје М. припремио је и аутомобил којим је требало да се изврши убиство, а који је такође предао осумњиченом С. М. (40). Како незванично сазнајемо, С. М. је одраније познат полицији и његово име налази се у евиденцијама надлежних.

С друге стране, полицији је познат и Миливоје који у полицијским списима има пријаву за насиље у породици, управо према жени чије је убиство наручио.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)