ДЕСИО СЕ ИНЦИДЕНТ, ШУТНУО ЈЕ МИКУ: Бранислав Лечић открио зашто је децу исписао из школе глуме Мирослава Алексића

Новости онлине

18. 01. 2021. у 10:35

ДЕСИО СЕ ИНЦИДЕНТ, ШУТНУО ЈЕ МИКУ: Бранислав Лечић открио зашто је децу исписао из школе глуме Мирослава Алексића

Фото: Принтсцреен/Ново јутро

ПОШТО је глумица Милена Радуловић јавно иступила са тврдњама да ју је, док је још била малолетна, силовао наставник глуме Мирослав Мика Алексић, многе познате личности су јој јавно пружиле подршку.

Глумац Бранислав Лечић открио је да су његов син Иван и ћерка Ана били у школи Мике Алексића, али су се после годину дана исписали јер им се није свидео његов метод рада.

- Очигледно да је вршена манипулација, сексуална уцена и то доводи до чињенице да је из свог понашања баштинио позицију којом је могао да врши притисак на младе девојке и девојчице. Ја сам своју децу уписао јер је био на добром гласу и било је корисно да им скрене пажњу са игрица, у нешто што је јако корисно да се чита, уче текстови и ослобађа од страха. Из искуства глумца сам то желео. Он је био на гласу, било је корисно, чак је и његов метод био да дисциплинује децу и ја сам желео да Ивана и Ану да дамо и они су били тамо годину дана, а њихове реакције су биле да их вређа. Чак је био и инцидент да је ударио ногом Мику и цеваницу, а он никада није био агресиван и ја сам исписао децу - испричао је глумац.

- Познајем Мику, радили смо на једном пројекту, а ишли смо заједно на факултет, и тај утисак је оставио трага на мене. Људи не схватају шта је манипулација и уцена. Сваки облик манипулације је насиље и још сам циљ који има. Кад почиње силовање, кад не станете на прво НЕ, ако не станете на прво НЕ настаје насиље, онда постајете животиња - рекао је Лечић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)