ИНЦИДЕНТ У ЛЕСКОВАЧКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА: Чекићем и клештима нападнут возач Хитне помоћи, камере снимиле тучу

Новости онлине

01. 12. 2020. у 16:56

ИНЦИДЕНТ У ЛЕСКОВАЧКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА: Чекићем и клештима нападнут возач Хитне помоћи, камере снимиле тучу

Фото: П. Митић

ЈЕДНА особа је повређена и збринута у лесковачкој Хитној помоћи након инцидента који се јутрос око 9 сати догодио у кругу Дома здравља, а у коме су учествовала двојица запослених.

У полицији кажу да раде на случају, док директор Дома здравља каже да су камере све забележиле и очекује од полиције да уради свој део посла.

У инциденту су учестовали возач хитне помоћи П. П. и шеф возног парка С. С, потвђује директор Дома здравља Славиша Божић, а са вишеструким повредама медицинарима се јавио возач коме је остала још само једна година до одласка у пензију.

Он тврди да га је његов надређени напао чекићем и клештима.

- Разбијена ми је усна, лева бутина је отекла, имам и повреде руке којом сам се бранио. Пријавио сам шефу да цури гориво на цреву на ауту којим сам превозио докторе и медицинске сестре. Он је почео да виче на мене, сервисери неће да поправљају наша возила и кренуо је он да растура ауто. Реко је да сам неодговоран, псовао ме и након расправе ме је напао. Ударио ме је више пута - тврди повређени Лесковчанин.

Инцидент је пријављен полицији и, како кажу, рад је у току, а више информација имаће у току дана.

- Још није обавештено ни Тужилаштво, ради се на случају, имамо пријављен догађај - кажу у полицији.

Директор Дома здравља потвђује да се инцидент догодио, али каже да не може да коментарише шта се тачно догодило.

- Учествовали су шеф возног парка и возач, тачно је. Имамо све на снимцима сигурносних камера, полиција ће да обави свој део посла. Није била туча, инцидент је у питању. Не могу да коментаришем, пријављен је инцидент, а имаћемо и интерну контролу - каже Божић.

Он каже да је дошло до расправе, а да ће истрага објаснити шта се тачно догодило.

(Јужне вести)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)