ЈЕЗИВ ПРИЗОР У КРАГУЈЕВЦУ: Шта је полиција затекла у кући након што је Добривоје отишао у болницу и рекао да је попио сону киселину

М.Л.

30. 11. 2020. у 08:00

ЈЕЗИВ ПРИЗОР У КРАГУЈЕВЦУ: Шта је полиција затекла у кући након што је Добривоје отишао у болницу и рекао да је попио сону киселину

Фото М. Л.

Љубомора, тежак живот и брачне размирице између Добривоја Д. (61) и његове невенчане супруге Љубинке П. (61), по свему судећи, узрок су породичне трагедије која се десила прекјуче у трошној и запуштеној кући у насељу Бресница у Крагујевцу.

Добривоје Д., како незванично сазнајемо, дошао је прекјуче у крагујевачку болницу, рекавши да је покушао да се убије тако што је попио сону киселину, када је видео да се и његова невенчана супруга убила на исти начин. Међутим, касније је полицији испричао да ју је претукао. Полиција је у кући у насељу Бресница пронашла беживотно тело жене, а тачан узрок смрти утврдиће обдукција.

Обдукција

Више јавно тужилаштво у Крагујевцу наложило је обдукцију тела несретне жене и након тога ће се поуздано знати узрок смрти. Њен невенчани супруг Добривоје Д. терети се, засад, за насиље у породици са смртном последицом.

Према причи комшија, Љубинка се пре неколико месеци преудала, односно отишла да живи са другим човеком. У томе је, наводно, посредовала и Добривојева кћерка. Он се, међутим, с тим није мирио и чинио је све да Љубинку врати кући. Они су, претходно, живели заједно неколико година.

- Дошла је поново ту пре пет-шест дана. Нисмо се боље познавали, чули смо да су се често свађали. Тек када је стигла полиција, сазнали смо да је пронађена мртва у кревету - прича једна комшиница.

Добривоје је некада радио у "Застави", али комшије кажу да је без посла био дуже од петнаест година. Струја у Добривојевој кући, где је живео са Љубинком, одавно је искључена. Он, кажу комшије, има децу из ранијих бракова, која нису живела са њим.

- Љубинка је његова трећа жена. Била је вредна, прала, чистила колико је могла у тим условима, ишла је у оближњу шуму и у торбама доносила дрва да би се колико-толико огрејали. Такође, просила је по крагујевачким улицама. Шта се тачно дешавало у њиховој кући, засад поуздано нико не зна - причају у комшилуку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)