НОЖЕМ НАСРНУО НА ДЕЧКА БИВШЕ ДЕВОЈКЕ: Ненад је сав крвав отишао у Хитну, настављено суђење за напад у Нишу

Ј.Ћ.

26. 10. 2020. у 18:41

НОЖЕМ НАСРНУО НА ДЕЧКА БИВШЕ ДЕВОЈКЕ: Ненад је сав крвав отишао у Хитну, настављено суђење за напад у Нишу

Фото архива

ПРЕД Вишим судом у Нишу у понедељак је настављено суђење Ивици М. (33) који се терети за кривично дело покушај убиства Београђанина Ненада Митровића (38), којег је избо ножем када га је затекао у стану бивше девојке А.П.Л.

На суђењу је сведочила вештак докторка неуропсихијатрије Анђелка Илић која је истакла да је Микић био у смањеном стању урачунљивости тог 24. фебруара када је нанео повреде Ненаду, али да то није битно утицало на његово потезање ножа када.

Подсетимо, крваве прошле године око 15 сати у Улици Радних бригада у Нишу. Ненад се тог дана налазио у стану, а Ивица је дошао изненада на врата бивше девојке. Она му је оторила, он је улетео унутра и покуцао на врата спаваће собе. Ненад је изашао и започела је вербална свађа, након чега га је ударио два или три пута када је Ивица из џепа торбице извадио нож са сечивом од пет сантиматера.

А.П. је стала између њих двојице. Ивица је почео да замахује ножем и посекао Ненада испод рамена, а онда му махајући тако задао убод пар сантиметара од срца с леве стране груди.

- Ми остајемо при томе да кривично дело мора да се оквалификује не као покушај убиства него као наношење тешких телесних повреда. Узгред, Микић је прво примао ударце, а тек онда је извадио нож који му служи на послу на грађевинским објектима - рекла је адвокатица одбране Сандра Рајковић.

Ненад је након убода сав крвав отрчао сам до Клиничког центра и на капији пао у несвест.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)