ВОДИТЕ РАЧУНА ШТА ПИШЕТЕ, ЈА ИХ ЧИТАМ: Осумњичени за убиство Кристине Каплановић из затвора шаље ПИСМА

С. Ј. М.

22. 10. 2020. у 18:50

ВОДИТЕ РАЧУНА ШТА ПИШЕТЕ, ЈА ИХ ЧИТАМ: Осумњичени за убиство Кристине Каплановић из затвора шаље ПИСМА

Фото: Фејсбук

СУЂЕЊЕ Милошу Сребрићу за убиство Кристине Каплановић на бензинској пумпи у Великом Мокром Лугу, настављено је у Вишем суду, а судија Марина Анђелковић опоменула га је да убудуће води рачуна шта пише у писмима која шаље из затвора.

Како је рекла може свима да пише о свему шта хоће, само не о кривичном делу, суђењу и како није крив.

- Ви добро знате да сва та писма пролазе кроз моје руке и имам осећај да се трудите да на тај начин утичете на мене - обратила му се судија Анђелковић. - Ја сам та писма задржала и скрећем вам пажњу да следећи пут водите рачуна шта пишете.

Иначе на рочишту Сребрићеви браниоци су унакрсно испитивали Драгомира Матијевића, који је вештачио базне станице и телефоне њиховог брањеника и Стефана Роквића, оптуженог за непријављивање дела.

Вештак је рекао да је вештачио податке на потезу од Роквићевог стана на Неимару до пумпе, који су му достављени, а које је неко раније прикупио. Навео је да мисли да су то комплетни подаци, мада му нису дати они који покривају и петљу на Бубањ потоку, али је он приликом вештачења вршио мерења и на том делу.

Вештак је казао да је Роквић у 22.05 часова био у Великом Мокром Лугу и телефонм причао са неким на Неимару. Иначе Кристина је убијена у 22.35 часова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)