ПРИВЕДЕНА МАЈКА МОНСТРУМ: Откривен идентитет жене која је злостављала дете на Новом Београду

Novosti online

06. 10. 2020. у 23:44

ПРИВЕДЕНА МАЈКА МОНСТРУМ: Откривен идентитет жене која је злостављала дете на Новом Београду

фото: Принскрин

СНИМАК жене у Булевару Зорана Ђинђића, која носи бебу као да је крпена лутка, шокирао је јавност.

У питању је С.С. (21) са којом ће након привођења, разговор обавити тужилац.

Након шокантног снимак који је згрозио јавност, реаговали су надлежни. Жена је приведена, а у полицији се налази и њен муж и троје деце.

Градски секретар за социјалну заштиту Наташа Станисављевић је раније данас истакла да је хитно дат налог Градском центру за социјални рад да предузме мере из своје надлежности.

“У току јучерашњег дана, одмах након сазнања за случај, стручни радници месно надлежног одељења Градског центра за социјални рад су изашли на терен како би предузели мере из своје надлежности у циљу успостављања безбедности за дете".

Шта да ураде грађани када виде занемаривање деце

Уколико грађани примете или затекну дете које проси, или ради друге послове који нису у складу са његовим узрастом, најједноставнији и најефикаснији начин је да о томе обавесте полицију или комуналну полицију која ће уколико има потребе даље обавестити надлежни центар за социјални рад.

“Грађани свакако могу обавестити и надлежни центар за социјални рад који ће у сарадњи са осталим институцијама система предузети мере из своје надлежности у односу на околности и конкретан случај”, навела је градска секретарка.

(Објектив)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)