КОЦЕЉЕВА ШОКИРАНА ХАПШЕЊЕМ НАЧЕЛНИКА: Био је пред разводом, љубавница га је наводно уцењивала, али нико не би помислио да може да убије!

А. Д.

24. 09. 2020. у 13:25

КОЦЕЉЕВА ШОКИРАНА ХАПШЕЊЕМ НАЧЕЛНИКА: Био је пред разводом, љубавница га је наводно уцењивала, али нико не би помислио да може да убије!

Фото: Принтскрин

НАКОН што се пронео глас о хапшењу Радована Р. (58), начелника одељења за општу управу и јавне послове општине Коцељева, мештани овог посавотамнавског места потпуно су шокирани.

О Раши, како га зову у Коцељеви, недавно се чуло да је, наводно, пред бракоразводном парницом, али нико није могао да претпостави да он уствари преживљава праву драму. Поготово јер је међу суграђанима познат као сталожен и миран, који никада није учествовао ни у каквим у ексцесима.

- Раша је познат као породични човек и има супругу, двоје деце, троје унучића - прича мештанин Коцељеве који не жели да му помињемо име. - Недавно су се чуле приче о његовом разводу, али нисам обраћао много пажње. Ма све је то за људе, али овако нешто нисам могао да замислим.

Радован Р. је родом из Свилеуве,одакле је и његова убијена љубавница, која је иначе радила као сервирка на Клиничком центру у Београду и живела у Баричу. Шта се између њих догађало нико не може да тврди, али Раши је, очигледно, у једном моменту пао мрак Ранисављевић је ухапшен на шабачком мосту у ноћи између среде и четвртка, одакле је намеравао да скочи пошто је у Баричу, неколико сати раније, ножем усмртио своју љубавницу Јасмину Л. (46).на очи.

Мотив овог злочина, бар како тврде упућени из Коцељеве, могла би бити свађа двоје љубавника. Радован је, наводно, намеравао да раскине везу, међутим, убијена га је уцењивала.

Новинарима је Ранисављевић познат из поплава 2014. године када је био поплављен већи део Коцељеве, а он је вредно радио и на одбрани и на санацији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Cvrle

25.09.2020. 10:43

Dakle ovako to ide u zemlji Srbiji: dobar čovek, miran, porodičan, tih, vredno spašavao živote i pomagao u nevolji, žrtva inače raspuštenica ga ucenjivala jer je hteo da prekine vezu, rasturila mu divan brak, on se kaje čak hteo da se ubije, ovo mu je prvi put da ubije, nije bilo namerno pao mu mrak na oči... Ma osloboditi, pravda za muškarce!

Mija

30.09.2020. 16:13

Cela Koceljeva zna da je Rasa bio sve samo ne miran porodican covek,ali kao i uvek glumataju iznenadjenje i licemerni su. Brak mu se raspao pre vise od 10 god.zbog afere. Zena fina ,deca vaspitana . Ali Rasa je SNS funkcioner, vedri i oblaci Koceljevom godinama,pa ovakvi clanci sluze da se ili opravda ili da dobije minimalnu kaznu.