ТРАГЕДИЈА КОД ЧОКЕ: Погинуо возач када је аутом ударио у камион

Р.Ш.

19. 09. 2020. у 10:16

ТРАГЕДИЈА КОД ЧОКЕ: Погинуо возач када је аутом ударио у камион

Фото: Р.Шегрт

ВОЗАЧ аутомобила Ф.Ш. (64) из Остојићева код Чоке погинуо је у петак у саобраћајној несрећи која се касно поподне догодила у том месту.

Он је страдао када је возећи аутомобил, из још непознатих разлога, прешао на супротну страну коловоза и предњим делом свог аута ударио у теретно возило које је долазило из супротног правца. Камионом је управљао М.М. (57) из Станишића код Сомбора, који, како сазнајемо, није направио ниједан прекршај који би довео до несреће.

Да би се утврдио тачан узрок смрти возача путничког аутомобил Ф.Ш. , који је живот изгубио на лицу места, његово тело послато је на обдукцију у Центар за судску медицину у Нови Сад. То је наложио Општински јавни тужилац из Кикинде који је обавио увиђај на лицу места.

Обдукција ће помоћи истрази да добије информације о томе да ли је преминули возач изгубио контролу над возилом због здравствених проблема или је узрок несреће сасвим друге природе.

Путнички аутомобил у којем је погинуо возач кретало се из центра Остојићева ка Чоки, а теретно возило долазило је из супротног правца. Саобраћајна несрећа се догодила у петак, око 19, 30 сати.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)