ПРИТВОР ПЕДОФИЛУ ДА НЕ ПОНОВИ ДЕЛО: Саслушан Новосађанин М. М. (27), који је осумњичен за напаствовање малолетника

З. ГРУМИЋ

понедељак, 10. 08. 2020. у 21:17

ПРИТВОР ПЕДОФИЛУ ДА НЕ ПОНОВИ ДЕЛО: Саслушан Новосађанин М. М. (27), који је осумњичен за напаствовање малолетника

Фото: Depositphotos

НОВОСАЂАНИНУ М. М. (27), осумњиченом за педофилију, после привођења у Више јавно тужилаштво и саслушања, одређен је притвор до 30 дана.

- Судија за претходни поступак је М. М. одредио притвор да не би утицао на сведоке и због опасности од понављања кривичног дела - речено је "Новостима" у новосадском Вишем суду.

Засада нема информација о томе како се осумњичени бранио, јер је реч о врло осетљивом случају у којем је један од учесника малолетник.

М. М. је ухапшен прошле недеље, због сумње да је напаствовао шеснаестогодишњег дечака. На терет му се стављају силовање, искоришћавање малолетне особе за порнографију, искоришћавање рачунарске мреже или другог техничког средства за извршење кривичног дела према малолетној особи, као и за стављање у промет опојних дрога.

Због сумње на педофилију, у Новом Саду је ухапшен Срђан Швељо (52), модни дизајнер. Њему је почело суђење у Основном суду.

У мају је приведен Новосађанин М. Ј. (82), осумњичен да је обљубио дечака, на долми близу Шодроша. И мештанину Сремских Карловаца А. П. (30) осумњиченом за силовање деветогодишњег дечака у јуну стављене су лисице.

ИСТРАГА ПРОТИВ ДОКТОРА

НОВОСАДСКОМ доктору Ш. Т. (66), ухапшеном у марту због сумње да је обљубио дванаестогодишњу девојчицу, поново је недавно продужен притвор и он ће иза решетака остати до 5. септембра. Истрага против њега је у току.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)