ПРВО ИЗВЛАЧЕЊЕ 15. МАЈА: Наградна игра “Узми рачун и победи 2021” биће организована у два круга

Танјуг

28. 04. 2021. у 15:18

НОВО издање наградне игре "Узми рачун и победи 2021" почеће 15. маја у 18 часова, уз директан пренос на првом програму Радио телевизије Србије, и биће организовано у два круга, пролећном и јесењим, са укупно 12 извлачења награда.

ПРВО ИЗВЛАЧЕЊЕ 15. МАЈА: Наградна игра “Узми рачун и победи 2021”  биће организована у два круга

Фото: Принтскртин

На данашњој седници Владе усвојена су правила наградне игре и наградни фонд који је већи него у претходном циклусу.

У два круга наградне игре грађане очекује чак 16 станова у Београду - 14 станова у насељу Земунске капије и два стана у Београду на води, као и 60 аутомобила ФИЈАТ 500Л, саопштено је из Владе.

Коверте послате за пролећни круг остаће у конкуренцији за награде и у јесењим извлачењима, а грађани ће моћи да шаљу коверте и у периоду између два круга.

У наградној игри коју организује Влада Републике Србије, а подршку пружа НАЛЕД-а, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла 2021. са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте, где се она отвара, неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон, док је на другој страни као адресу довољно написати ”Узми рачун и победи 2021”.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије.

Влада Србије подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити уопште улазак у пословнице поште.

Влада апелује на грађане да коверте спакују и адресирају код куће, а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs, а на располагању је и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs, за сва додатна питања и подршку.

Наградна игра Узми рачун и победи показала се као одличан пут за сузбијање сиве економије. Влада Републике Србије и НАЛЕД верују да ће и овај циклус наградне игре, као и сви претходни, допринети подизању свести грађана о значају узимања фискалних рачуна и довести до смањења стопе сиве економије у Републици Србији, наведено је у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)