Нови бренд Хеиннер доступан у WинWин-у

Промо

16. 04. 2021. у 14:30

УРЕЂЕЊЕ домаћинства није лако и једноставно. Купци пред собом имају тежак задатак да међу бројним уређајима који се налазе на тржишту, пронађу савршен спој у једном производу, у складу са потребама и навикама, који истовремено одговара буџету којим располажу. Осим комфора који пружа, квалитета и ефикасности уређаја, веома важан фактор приликом одабира представља дизајн.

Нови бренд Хеиннер доступан у WинWин-у

Фото: Промо

Сјајне вести долазе из WинWин-а! Од сада у радњама овог бренда и онлине продавници можете купити феноменалне и приступачне Хеиннер производе. Реч је о бренду великих и малих апарата за кућу, који се налази на тржишту од 2011. године.

- Свесни смо важности креирања понуде по мери купца, те смо из тог разлога у асортиман уврстили још један квалитетан и модеран бренд који никог неће оставити равнодушним. Склопили смо одличну сарадњу са партнерима и сигуран сам да ће овај бренд наши купци обожавати - рекао је Бојан Филиповић, извршни директор маркетинга.

Овај бренд познат је по различитим карактеристикама производа. Пре свега, одликује га једноставно коришћење као веома важан фактор када говоримо о избору апарата. Хеиннер уређаји доносе додатно задовољство у припреми оброка сваком дому. Апарати за кафу, соковници и блендери представљају прави подстицај за уживања, али и припрему здраве хране и напитака.

Хеиннер се истиче квалитетом и када је реч о неким другим кућним помоћницима. Машине за прање веша, машине за сушење веша, пегле и пречишћивачи ваздуха употпуњују широк асортиман понуде овог бренда.

Посебно значајно је нагласити да приликом куповине Хеиннер артикала купци неће размишљати о дуговечности уређаја.  За куповину великих кућних апарата предвиђена гаранција је 6 година, куповином малих кућних апарата купци остварују право на гаранцију од 3 године. Стална техничка подршка и могућност бесплатне замене изгубљеног или оштећеног прибора указују на посебну пажњу и бригу о купцима овог изузетног бренда.

Више информација сазнајте на wинwин.рс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)