БИЋЕ ЈОШ НОВИХ РАДНИХ МЕСТА: Премијерка говорила о отварању јапанске компаније "Нидек" у Новом Саду

Новости онлине

11. 04. 2021. у 22:08

ГОСТИ "Хит твита" су говорили о отварању јапанске компаније Нидек у Новом Саду.

БИЋЕ ЈОШ НОВИХ РАДНИХ МЕСТА: Премијерка говорила о отварању јапанске компаније Нидек у Новом Саду

Фото: Принтсцреен

На питање шта овај војвођански град чини привлачним за инвеститоре, напомиње најпре да су то јапански и немачки инвеститори.

- Они долазе у земљу где апсолутно немају проблем са корупцијом. Нови Сад има много предности осим географске, има фантастичне, посебно техничке факултете. Феноменалан је град, а градоначелник Милош Вучевић је веома ефикасан, прагматичан. Вучићев фокус су и Ћуприја и Параћин. До краја априла ће он отворити један веома значајан погон у једној општини у којој је била велика незапосленост, тако да ће и они ускоро добити нова радна места - каже Брнабић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (52)

Ivana

12.04.2021. 20:05

Najvažnije za građane je otvaranje novih radnih mesta nove investicije, zaista je najvažnije da građani Srbije žive bolje. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomski oporavak i razvoj naše države.

Milica

12.04.2021. 20:17

Svaka investicija je Srbiji veoma znacajna, kako zbog ekonomije tako zbog smanjenja nezaposlenosti. Ovo ce biti jedna velika i znacajna fabrika za sve gradjane Paracina i Cuprije, jer ce se time smanjiti nezaposlenost u tim opstinama.