ДАМЕ СУ И ОВЕ СУБОТЕ ИМАЛЕ ВИШЕ СРЕЋЕ: Извучени добитници аутомобила (ФОТО)

Novosti online

13. 02. 2021. у 18:08

СТЕВО Сиљановски из Јабуке код Панчева добитник је стана у београдском насељу Земунске капије, највредније награде у новом извлачењу другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2020". У овом извлачењу додељено је и пет аутомобила "фијат 500Л".

ДАМЕ СУ И ОВЕ СУБОТЕ ИМАЛЕ ВИШЕ СРЕЋЕ: Извучени добитници аутомобила (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Аутомобиле су добили :

1. Симанић Драгица - Панчево

2.Лазаревић Сања - Београд

3. Наста Васиљевић  - Крагујевац

4. Илић Ирена - Ниш

5. Балабан Славко - Кикинда

Фото: Принтскрин

 

Потпредседник Владе и министар пољопривреде Бранислав Недимовић, који је присуствовао извлачењу, оценио је да број пристиглих коверата - више од 10 милиона, говори да ова игра и борба против сиве економије дају добре резултате.

Све коверте које су послате прошле године равноправно учествују у извлачењу награда.

Влада Србије подсећа грађане да је учешће у игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити улазак у пословнице поште.

Игра се формално приређује у два круга, а у току је други круг, док је први трајао од 15. новембра до 26. децембра 2020.

У сваком извлачењу биће додељено по пет аутомобила "фијат 500Л" и по један стан у Београду, и то у насељу Земунске капије, док ће 27. фебруара бити додељен стан у Београду на води.

Услови учешћа и правила наградне игре, коју организује Влада уз подршку НАЛЕД-а, слични су као и у издањима претходних година.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. године, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Наградна игра се организује у циљу сузбијања сиве економије кроз јачање свести и мотивације грађана да плаћају безготовински и узимају фискалне рачуне приликом сваке куповине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)