ДОБИТНИЦА САДА ВЛАСНИЦА: Потписан уговор за стан из игре "Узми рачун и победи"

С. Б.

12. 02. 2021. у 18:52

СРЕЋНА добитница стана у наградној игри "Узми рачун и победи", Мирјана Вујовић из Матарушке бање, од јуче је и званично његова власница.

ДОБИТНИЦА САДА ВЛАСНИЦА: Потписан уговор за стан из игре Узми рачун и победи

Фото: Г.Ш.

Потписала је уговор са министром финансија Синишом Малим. Освојила је стан у београдском насељу "Земунске капије".

Мирјана Вујовић се за нагтрадну игру кандидовала пославши чак 50 коверата.

- Била сам у великом шоку када сам сазнала да је једна мојих коверата извучена, а онда је уследио осећај неописиве среће. - рекла је Мирјана Вујовић. - Имала сам предосећај да ћу добити нешто. Цела породица је учествовала у наградној игри. Нећу се селити у нови стан, оставићу деци да се договоре, ја ћу још мало у пензију.

У тренутку када је извучена Мирјанина коверта, у базену их је било 9,3 милиона.

- Према последњим подацима, у базену се сада већ налази 9,6 милиона коверата - рекао је министар Мали. - Позивам што већи број грађана да пошаљу своје коверте са фискалним рачунима. Оно што је мени као министру финансија важно јесте да на овај начин развијамо свест о томе да узимамо фискалне рачуне, без обзира да ли је наградна игра у току или не, јер на тај начин поштујемо државу.

БОЉА НАПЛАТА

У БУЏЕТ Србије је у 2020. години стигло више новца од ПДВ-а него у 2019. години.

- То је потврда да нам се економска активност није смањила, да људи полако, али сигурно, схватају важност онога што улази у буџет Републике Србије, од чега градимо школе, болнице, купујемо лекове, вакцине, градимо аутопутеве - истакао је Синиша Мали.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)