МЕЊА СЕ РАДНО ВРЕМЕ КАФИЋА: Вучић најавио до колико ће радити

Novosti online

петак, 14. 08. 2020. у 10:11

МЕЊА СЕ РАДНО ВРЕМЕ КАФИЋА: Вучић најавио до колико ће радити

Фото: Н. Скендерија

ОД наредног викенда радно време угоститељима могло би да буде продужено до један сат после поноћи, најавио је председник Александар Вучић.

Вучић је рекао да је све боља ситуација у вези са вирусом корона.

- Од следећег викенда моћи ћемо да продужимо рад угоститељима до један сат иза поноћи. Надам се да ће тако да буде, ситуација је све боља, само их молим да издају рачуне и да плаћају порезе - рекао је Вучић, гостујући на ТВ Пинк.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Dejan

14.08.2020. 10:31

Bolje dovedite red da se psihoza maski obustavi..sad do jedan moze pice bez maski konobar sa, posle radnog vremena isti konobar bez sa ovima sto sedeli...deca u skoli a nakon skole i u parkovima, dvoristima zajedno..kakve nebuloze..Ali za ovakve mere trebas biti golemo djubre da bi se prodao da unistih veci broj ljudi i dno dna od coveka da se prodas za ovako nesto.

DeccaPAS

14.08.2020. 11:53

Zašto bi se menjalo? Ne treba da se menja. I treba da bude do 23h, maksimum, i to vikendom. Da mogu i radnici da odmore, kao i stanari u okolnim zgradama, kućama. Drugačije bi se kršio zakon o javnom redu i miru. I dokle više da se vodi briga o lezilebovićima i alkoholičarima? Treba skratiti to vreme na do 22h.