ПРЕДСЕДНИК ОТКРИО: Ево да ли ће плате и пензије бити смањиване

Novosti online

12. 07. 2020. у 22:13

ПРЕДСЕДНИК ОТКРИО: Ево да ли ће плате и пензије бити смањиване

Фото: Пинк Принтскрин

ПЛАТЕ и пензије у Србији неће бити смањиване, држаћемо чврсто, имаћемо новца, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић и истакао да разуме страх људи од последица епидемије корона вируса на економију.

Он је уверен, како је рекао у Хит твит емисији на Пинк тв, да ће Србија лаксе пребротити корона кризу од других европских земаља И да пензије И плензије И плате у јавном сектору неће бити смањиване.

- Гарантујем људима, бићемо најбољи, најлакше ћемо пребродити кризу, неће бити лако, али пензије И плате у јавном сектору неће бити смањиване - поручио је председник.

Ако, како је навео, будемо довољно успешни И сачувамо стабилност, плате ће бити И повећане.

Председник је, међутим, упозорио да су нам ови протести нанели огромну штету, посебно код инвеститора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (36)

Zaric Milivoje

12.07.2020. 22:27

Veoma je vazno da se na sve segmente privrede obrati paznja i da se ne dozvoli da se ugrozi egzistencija naroda narusi, ali zato svi zajedno moramo da se borimo za nasu ekonomiju, nasim radom i nasom disciplinom.

Milan

13.07.2020. 09:22

Celokupna situacija oko epidemije Korona virusom navodi na to da drzava moze da trpi vece ekonomske posledice, ali verujem da je Srbija danas ekonomski snazna i da sve to moze da prebrodi bez vecih problema i zato u potpunosti verujem u ovo sto kaze predsednik Vucic.

Radmila

13.07.2020. 10:57

Kvalitetna ekonomska politika drzave proteklih godina, ocuvala je ekonomsku stabilnost u danasnjem teskom trenutku borbe sa Covid 19 i omogucila da plate i penzije ostanu stabilne, cak se ocekuje i njihov rast do kraja godine.