КАД СЛАВИМО МИ ПОКЛАЊАМО: "Магазин новости" прославља 1. рођендан - читаоце очекују вредни поклони

Д. МАТОВИЋ

08. 05. 2021. у 14:48

ДОШАО је као освежење у тмурним данима, када је епидемија вируса корона зауставила дружења, изласке, путовања, омиљени "шопинг".

КАД СЛАВИМО МИ ПОКЛАЊАМО: Магазин новости прославља 1. рођендан - читаоце очекују вредни поклони

Фото: В.Н.

Понудио је читаоцима обиље практичних савета како да ситницама улепшају свакодневицу, да сачувају здравље, ментално и физичко, како да се суоче са новим изазовима. Постао им је пријатељ са којим су виртуелно одлазили на далеке и егзотичне дестинације. Пријатељ који их насмеје и опусти.

Пре годину дана, 9. маја 2020. покренут је "Магазин новости" (www.magazin.novosti.rs), као подсајт главног сајта "Новости" (www.novosti.rs). За кратко време, са више од 1.200.000 јединствених посета и седам милиона отворених страна, портал који доноси прегршт добрих текстова о здрављу, породици, путовањима, кувању, љубави, познатим личностима, пробио се међу три најчитанија домаћа онлајн магазина који се баве женским темама.

- Оно што не може да се прикаже бројевима, јесте поверење које нам свакодневно указују многобројни читаоци на разне начине - коментарима, похвалама и подршком - говори нам Марија Обрадовић, уредник "Магазина новости".

- Желели смо да задржимо углед који "Новости" уживају међу читаоцима, а да истовремено са новим брендом упознамо младе људе и постанемо редовна веб-адреса којој се враћају.

После годину дана можемо да кажемо да смо успели да заузмемо високо место на медијском небу Србије.

КАКО ДО ПОКЛОНА?

ПРВИХ 20 посетилаца нашег сајта који сутра у подне пошаљу мејл на адресу magazin@novosti.rs освојиће лепе и вредне поклоне. Најбржи читалац добиће продужени викенд за две особе (полупансион) у Хотелу "Цептер" у Врњачкој Бањи. Три читаоца добиће ваучер од 5.000 динара за куповину у "Лилију", поклонићемо и карте за представе "Царство мрака", "Нечиста крв" и "Бела кафа" у Народном позоришту, као и књиге "Оне су промениле Србију" Татјане Лош и Милене Марковић, "Сервирај за победу" Новака Ђоковића, "О Србији и Србима" Александра Чепурина, "Мојих 80 - портрети" Матије Бећковића и "НЛО над Балканом" Драгана Вујичића.

Списак добитника и информацију о преузимању поклона објавићемо у пондеељак, 10. маја, у подне, на сајту www.magazin.novosti.rs.

Настао на основу дугогодишњег искуства ревијалних издања наше компаније ("Зов", "Калибар", "Арена", "Биље и здравље", "Руски травар", "Нада"...), "Магазин новости" бави се женским темама као што су приче из стварног живота, једноставни савети за здравље и исхрану, практични предлози за куповину, мода, лепота и савети за домаћинство. Овај портал обраћа се и мушкарцима и по томе је јединствен у Србији. Осим интересантних тема о фитнесу, спорту, аутомобилима, мушкој нези и моди, сексу и родитељству, доноси и приче о мушким хобијима као што су лов, преживљавање, боравак у природи.

- У мору информација, лажних и страшних вести, "Магазин новости" се пробио као подсајт који негује праве вредности - каже Марија Обрадовић.

- Нисмо случајно покренули портал на Дан победе. Желели смо да 9. мај буде рођендан свих нас који и даље верујемо у право новинарство, у "стару школу" коју ништа не може да пољуља.

Многобројни читаоци нам дају ветар у леђа да будемо још бољи и креативнији. Уверени смо да ћемо још дуго учити, напредовати, освајати циљеве, остваривати снове! С тим мотом улазимо у наредну годину, у којој ћемо вредно и енергично наставити да радимо на томе да сачувамо поверење читалаца и, наравно, да будемо најбољи!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)