БЕЗБЕДНОСТ У САОБРАЋАЈУ НА ПРВОМ МЕСТУ – МОЗЗАРТ И МУП ПОТПИСАЛИ ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ

Промо

07. 05. 2021. у 16:58

ДОГАЂАЈУ у Палати Србије присуствовао је и министар унутрашњих послова Александар Вулин, а уговорено је спровођење акција поделе заштитне опреме, као и помоћ Сектору за ванредне ситуације, односно развоју спорта унутар министарства

БЕЗБЕДНОСТ У САОБРАЋАЈУ НА ПРВОМ МЕСТУ – МОЗЗАРТ И МУП ПОТПИСАЛИ ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ

Фото: Промо

Већ дужи низ година, компанија Моззарт сарађује са најзначајним институцијама у земљи. Заједно са многим министарствима, покренула је пројекте који доприносе бољитку заједнице, омогућавају још боље услове у здравственом и образовном систему, на спортским теренима... Овога пута потписала је Протокол са Министарством унутрашњих послова, који ће омогићити сарадњу усмерену на развој организационих целина Министарства, посебно Сектора за ванредне ситуације, али и акције усмерене на подизању свести грађана о значају безбедног понашања у саобраћају, као и афирмисању и развоју спорта.

Догађају у Палати Србије присуствовали су министар унутрашњих послова Александар Вулин, државни секретар МУП-а Бојан Јоцић, директор полиције Владимир Ребић и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић.

Фото: Промо

Потписивањем овог споразума, настављамо сарадњу са Моззартом у циљу даљег развоја МУП-а и његових организационих целина. Уз помоћ друштвено одговорних компанија као што је Моззарт, можемо још више да унапредимо наш рад и услове рада припадника МУП-а – нагласио је државни секретар Бојан Јоцић.

Споразумом је дефинисано спровођење акција у циљу унапређења безбедности у саобраћају, уз поделу заштитне опреме као што су пакети прве помоћи, кациге за вожњу скутера…

Протокол о сарадњи испред компаније Моззарт потписао је генерални директор Слободан Продановић.

Ово је наставак наше сјајне сарадње са МУП-ом, а овога пута ћемо радити на подизању свести о важности придржавања свих безбедносних правила у саобраћају. Уједно ћемо се трудити да побољшамо услове у Сектору за ванредне ситуације и унапредимо спорт унутар Министарства. Моззарт већ дуго организује друштвено одговорне акције и сарађује са многим важним институцијама у држави на пројектима који доносе добробит за целу заједницу – истакао је Продановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)