ПЕТАР ЈЕ НЕСТАО У БЕОГРАДУ: Првог маја отишао на ВМА, од тада му се губи сваки траг

Новости онлине

05. 05. 2021. у 10:50

ПЕТАР Симић (82) је првог маја отишао на преглед у амбуланту Хитне помоћи на ВМА. Након, како породица тврди, чекања на преглед, наводно је напустио амбуланту и од тог дана у 14 сати му се губи сваки траг.

ПЕТАР ЈЕ НЕСТАО У БЕОГРАДУ: Првог маја отишао на ВМА, од тада му се губи сваки траг

Фото: Инстаграм/Мој Београд

- Имао је болове и због тога је отишао у амбуланту на преглед. Тамо је чекао шест сати и изгледа је, љут што није примљен, самовољно напустио установу. Мајка се чула с њим око 14.45, није било никаквих назнака да неће да се врати кући, само је био бесан. Након тога више није био доступан, претпостављамо да му се испразнила батерија. Од тада немамо никакве информације о њему - рекла је Маја. ћерка несталог човека.

Према њеним речима, нестанак је сутрадан пријављен Полицијској управи "29. новембар".

Из Хитне помоћи на ВМА кажу да је Петар био у чекаоници, али да није прегледан.

- Он је чекао преглед, али није био прегледан. Самовољно је отишао. Не могу да схватим да је само тако нестао. Његова супруга је звала, па дошла око 19 сати. Рекла је да су се последњи пут чули нешто пре 15 сати. Проверила сам у систему и видела да је уписан у 8.40 сати ујутру. Није предат у амбуланту, био је само у чекаоници. Супругу сам питала да ли је дементан, она је рекла да није. Када је касније позвала његова ћерка, рекла је да јесте дементан. Уколико је то истина, не знам зашто су човека оставили да чека сам. Много нам је жао што се тако нешто догодило - каже медицинска сестра са ВМА.

Његова ћерка ипак тврди да Петар није дементан, да је "при здравој свести и функционалан" и да је ово први пут да је отишао негде и да се није вратио, те да је породица управо због тога и забринута.

Петар је у тренутку нестанка на себи имао светло сиву тренерку, црне патике и торбицу преко рамена.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)