КАКО ИЗБЕЋИ "МУКЕ" СА ГРАЂЕВИНСКИМ РАДОВИМА? Постоји начин да не "држи воду само док мајстори оду"

Новости онлине

03. 05. 2021. у 13:00

РЕНОВИРАЊЕ стана или куће, као и веће поправке са којима свако од нас бар једном суочи, често могу представљати праву главобољу.

КАКО ИЗБЕЋИ МУКЕ СА ГРАЂЕВИНСКИМ РАДОВИМА? Постоји начин да не држи воду само док мајстори оду

Фото: Промо

Код градње или реновирања први корак је проналажење доброг и поузданог мајстора, због чега се ослањамо на препоруке пријатеља и комшија.

Међутим, они нису стручњаци који могу на адекватан начин да гарантују квалитет али и одређену вредност извршених радова. На листи ’’проблема’’ који се појављују када се одлучимо на одређени посао јесте и сам чин реновирања, изградње или поправке који често може да траје предуго.Такође, постоји и опасност од непредвиђеног раста трошкова, било да су у питању "руке" или материјал.

На крају, када је посао готов, стрепите да ли ће све "држати воду само док мајстори оду".

Чињеница је да у нашој земљи постоји велики број врхунских мајстора, али је главно питање - како да дођете до њих.

У времену дигитализације, када нам је све доступно на један клик, паметни људи се одлучују да користе снагу интернета, како би на једноставан начин пронашли поузданог и квалитетног мајстора.

Тако је и у Србији, где све више људи користи платформу као шта је ДаиБау.рс, која грађанима Србије омогућава, да проналазе квалитетне локалне извођаче за веће или мање грађевинске радове.

Коришћењем такве платформе избегавате ситуацију да радове платите више од њихове реалне цене, такође можете видети који су мајстори добри и препоручени од стране других задовољних корисника. Такође, не губите време и живце код проналажења мајстора. Добри мајстори су врло заузети, тако да их понекад можете "резервисати" само помоћу такве платформе.

Ако погледамо број мајстора који су нам на располагању, тренутно је на ДаиБау.рс присутно више од 18.000 мајстора, из различитих области грађевине. Мајстора можете пронаћи за било који грађевински посао. Основна подела садржи више од 200 категорија радова и услуга.

Такође су вам на једном месту доступни савети али и бројна упуства са свим информацијама неопходним за планирање, спровођење и реализацију поправки и новоградње. Оно што додатно олакшава вашу потрагу за одговарајућим мајстором је и опција калкулатора са просечним ценама за конкретну област која вас интересује.

Фото: Промо

 

Да ли је употреба такве платформе компликована? Није. У само пар минута можете да решите све. Платформа је креирана тако да вам на врло једноставан начин омогућава да креирате ваш упит односно наведете врсту радова или услуга за које се интересујете, дате кратак опис, квадратуру, жељени термин почетка и завршетка радова, локацију и евентуално, приложите слике и скице.

Систем аутоматски обавештава све доступне извођаче који одговарају задатим критеријумима, а они онда узвраћају својим понудама. Битно је напоменути, да се у систему налазе проверени мајстори регистровани у АПР-у Републике Србије.

Ово није једина предност коју платформа ДаиБау.рс пружа. Платформа врло озбиљно схвата мишљење, савете али и притужбе својих клијената, те их пажљиво и детаљно проверава. Након завршетка радова имате прилику да детаљно опишете пружене услуге, оставите коментар о извођачу и оцените његов рад. Уколико се извођачи радова не придржавају задатих стандарда уклањају се из система.

Платформа омогућава да у било ком тренутку ступите у контакт са извођачима радова и размените све неопходне информације, а једна од најбитнијих ствари јесте да се сви формални договори склапају директно између вас и мајстора.

(Промо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)