"ТРАЖИМО НАШЕ ДЕТЕ ПО БЕОГРАДУ": Огласила се мајка нестале Теодоре Миленковић, открила шта је девојчица имала на себи у тренутку нестанка

Novosti online

18. 04. 2021. у 11:08

НЕНАД Николић (15), тинејџер који је у четвртак нестао са девојком Теодором Миленковић (15), пронађен је јутрос око четири сата у Београду. За Теодором се и даље трага.

ТРАЖИМО НАШЕ ДЕТЕ ПО БЕОГРАДУ: Огласила се мајка нестале Теодоре Миленковић, открила шта је девојчица имала на себи у тренутку нестанка

Фото: Инстаграм

Уколико негде видите Теодору јавите полицији на број 065/8173655.

Након што је Ненад пронађен, за медије се огласила и Теодорина мајка Емина која је истакла како су супруг и она тренутно у Београду и да и даље трагају за ћерком.

Не знамо где, супруг и ја смо тренутно у Београду, тражимо је, нема је. Чула сам се са Ненадовим оцем, знам да је пронађен, ми сада тражимо Теодору. Полиција ми ништа није рекла, немамо никакве трагове - рекла је Теодорина мајка за медије.

Теодора је у тренутку нестанка имала црну, танку јакну на себи. Црне џинс панталоне и патике.

Подсетимо, Ненад у полицији је изјавио да је са девојком био у Новом Саду, а да се затим нашао у парку код Вуковог споменика где је заспао на клупи. Ту му је, како је рекао, девојка узела јакну и удаљила се у непознатом правцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)