НЕСТАЛО ДВОЈЕ ТИНЕЈЏЕРА: Осим за Ненадом (15) трага се и за његовом девојком (15) коју је упознао преко интернета - отац изнео детаље

Новости онлајн

17. 04. 2021. у 16:53

НАКОН што је отац Ненада Николића (15) из Миросаљаца код Лазаревца у четвртак увече пријавио да му је нестао син са девојком Т.М. (15), коју је упознао преко Интернета, њена породица такође је пријавила нестанак у родном Пожаревцу, незванично се сазнаје.

НЕСТАЛО ДВОЈЕ ТИНЕЈЏЕРА: Осим за Ненадом (15) трага се и за његовом девојком (15) коју је упознао преко интернета - отац изнео детаље

Фото: Фацебоок

- Мајка девојчице Т.М. пре неколико дана пријавила је да јој је ћерка нестала - испричао је извор.

Да подсетимо, Ненад је оцу рекао да иде да испрати девојку до аутобуске станице. Међутим, по речима оца, он се тог 15. априла није вратио кући, а наводно је са девојком која је такође малолетна, ушао у аутобус за Београд.

 - Син је упознао ту девојку преко Инстаграма. Она је у среду дошла код нас кући. Отишли су у собу и ту су били до четвртка до 12 сати. Син је тада рекао да иде да је испрати до Лазаревца и од тада му се губи сваки траг. Звали смо га на мобилни, али је недоступан - прича забринути отац.

Како тврди, са супругом је у четвртак око 21.30 отишао у полицију и пријавио нестанак сина.

- Потом ме је звала мајка те девојчице. Рекла је да она ништа не зна и да се ни њена ћерка није вратила кући. Рекла је и да је њена ћерка за Лазаревац у среду кренула са 1.500 динара и 20 евра. Мој син није имао ни динар код себе кад је отишао да је испрати - каже Дарко и моли све грађане да, уколико виде Ненада, то јаве полицији или на број 065/8173655.

- Претпостављам да су њих двоје негде заједно, а зашто се не јављају не знам. Забринут сам, не знам више шта да радим. Бојим да се није нешто лоше догодило, да није нека секта у питању. Чуо сам да је та девојчица проблематична - завршава Дарко Николић.

Ненад Николић је ученик првог разреда средње школе, а у тренутку нестанка на себи је имао црну јакну, бордо дукс са капуљачом, црне фармерке и беле патике.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)