"ИСПУСТИЛИ СУ БЕБУ И СМЕЈАЛИ СЕ": Новинарка проговорила о хорору који је преживела након порођаја - доктор је најстрашније извређао

Novosti online

12. 04. 2021. у 18:58

НАКОН што је недавно новинарка и инфуенсерка Мина Смиљанић изнела оптужбе против анестезиолога из једног београдског породилишта, наводећи да ју је он вређао и ударао, огласиле су се и бројне друге жене, износећи непријатности које су доживеле.

ИСПУСТИЛИ СУ БЕБУ И СМЕЈАЛИ СЕ: Новинарка проговорила о хорору који је преживела након порођаја - доктор је најстрашније извређао

Фото: Printscreen

Сада је своје хорор искуство за Београдску хронику поделила и новинарка РТС-а Тијана Радоњић. Она је у 34. недељи трудноће, схвативши да нешто није у реду морала да оде у породилиште. Испоставило се да беба нема срчане радње и упућена је у салу за порођај, где је, каже, дуго била сама. Рекли су јој да у таквим ситуацијама царски рез није пракса.

Након тога је дошао доктор да јој да епидуралну анестезију, а затим је, сазнавши да је новинарка, почео да је вређа.

- Сви ви новинари, судије и тужиоци сте шљам овог друштва, не могу ни да замислим на који начин долазите до функција, не могу да замислим, ово друштво би било много лепше да не постојите - рекао јој је.

Према Тијаниним речима, она је била сама у сали око 20 минута, иако је порођај почео, а онда су дошли сви, па је уследио нови шок.

- Они су просто бебу испустили из руке и почели да се смеју. Нисам знала да ли сам у неком филму хорор или шта се дешава око мене, али тај смех и овог тренутка на мене утиче да се заледим - рекла је она.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)