"НАЈСТРАШНИЈЕ ЛИЦЕМЕРЈЕ": Испливала нова информација - Један од приведених антиваксера је вакцинисан!

Novosti online

04. 04. 2021. у 11:26

ЈЕДАН од пет антиваксера у Србији, који су приведени у кампање против вакцинације, био је вакцинисан против вируса корона, открила је премијерка Ана Брнабић.

НАЈСТРАШНИЈЕ ЛИЦЕМЕРЈЕ: Испливала нова информација - Један од приведених антиваксера је вакцинисан!

Фото: Г.Шљивић

- Од пет антиваксера који су приведени, један се вакцинисао, а истовремено шири најстрашније могуће лажи против вакцинације. Значи, испада, ви сте себе заштитили, али говорите како други не треба да се вакцинишу. То је најстрашније лицемерје. Антиваксери заиста угоржавају националну безбедност. Они на друштвеним мрежама озбиљно угрожавају безбедност и животе људи, шире панику и лажне вести - изјавила је Брнабић за ТВ Прва.

Она је прокоментарисала и нови скуп код споменка Стефану Немањи у Београду, у суботу увече, где су људи који се противе вакцинацији играли коло.

- Показали смо да нећемо никада хапсити људи за непријављене скупове ако су мирни. Имали смо и раније непријављене протесте, па нисмо примењивали силу. Не могу да користим субјективно виђење, жао ми је што се одржао тај скуп, али је био миран. Можемо само да апелујемо да се то не дешава. Држава не може да хапси људе ако се мирно окупе, али мислим да је тај скуп јако лош, мислим да је то глупо - казала је Брнабић.

- Али, нећу да будем критична, опет, поносна сам на нашу земљу. Видите у много напреднијим државама обим протеста, рецимо у Штутгарту, у Немачкој. Наши људи су супер, упркос јаком антиваксерском лобију. По броју ревакцинисаних смо најбољи у Европи - истакла је премијерка.

(Б92)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)