ШТА ЈЕ ИСТИНА? Лечић објавио преписку из свог телефона са водитељком Христином Стојиљковић (ФОТО)

Novosti online

26. 03. 2021. у 00:55

ГЛУМАЦ Бранислав Лечић објавио је наводну преписку са Христином Стојиљковић, иначе водитељком политичке емисије "Минут до 12", након што је она пре неколико дана објавила поруке које је наводно добијала од глумца, уз тврдње да ју је опседао порукама.

ШТА ЈЕ ИСТИНА? Лечић објавио преписку из свог телефона са водитељком Христином Стојиљковић (ФОТО)

Фото: Твитер и В. Данилов

Христина је написала да је Лечића упознала током снимања поменуте емисије, 2019. године, а након тога дошло је до, како она тврди, након његовог гостовања почела да добија поруке које су јој константно стизале и све то је објавила на Твитеру.

Међутим, Лечић је објавио наводну преписку са Христином, која не изгледа као она коју је водитељка претходно објавила, а глумац је уз преписку написао: "Право са мог телефона. Уочите разлику".

- Христина, не могу да одолим, а да ти не кажем. Допала си ми се данас. Твоја енергија има памет и еротику. А то је ретка комбинација - послао јој је наводно Лечић након гостовања 23. марта. 2019. године.

- Јако сам поласкана ако је тако. Вечерас је је било... маестрално - наводно је одговорила Христина, што се у њеним објавама међу порукама не налази.

- Христина, јави се! Требаш ми! Хоћу да поделим неке информације са тобом! - написао јој је наводно глумац.

- Чујемо се за сат времена, само да изађем са састанка - наводно је одговорила Христина, што се не налази у преписци коју је она објавила.

Овим поводом огласила се и Христина.

- Немам коментар заиста, ово је очиглдно човек који је спреман на апсолутно све - рекла је Христина.

Преписку коју је објавио Бранислав, као и Христина, погледајте у галерији у наставку текста.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Đuro

26.03.2021. 01:51

Изношење приватне преписке у јавност да напакостите другоме је један од најгорих ствари које можете урадити себи. Тек ће јој се то обити о главу када буде изгубила и поверење других.

Srbijo Zuta kuco

26.03.2021. 06:42

A onoga sto je na Telegramu preneo slike koje su prethodno devojke same objavile na svojim nalozima uhapsise. Mislim da Lecicu treba dobar advokat da je tuzi. Morao bi da tuzi i Stajnfeldovu sto je objavila razgovor koji je ilegalno snimila bez njegovog znanja. Zastita privatnosti, zastita licnosti, ljudska prava, pravna drzava. Sta to bi?

Luxus

26.03.2021. 07:42

Како интересантан обрт ситуације. И оне поруке што је она приказала, нису приказале ништа страшно осим "удварања", а она није била рекла да престане са јављањем, да није заинтересована или слично.

Cbemo

26.03.2021. 09:57

Сад су оне све чедне и поштене, а он најгори. Све воле комплименте и пажњу, али кад њима одговара, у супротном то је напаствовање. Не браним га, али јавност га је осудила прије него што је и оптужен, а то не иде тако.

kgb

26.03.2021. 11:12

које патетично фразирање - ово једино као зезање да прође "твоја енергија" - који низак ниво мувања - лечић и не води рачуна шта прича - уздаје се у своје "знаш ли ко сам ја"

Zoran

26.03.2021. 17:57

Nakon datog komentara novinara Hristine koja je seksualno.takodje uznemiravana od Lecica i pruzenih dokaza moze se pozdano.zakljuciti.da je Lecic montirao sadrzaj prepiske a to dalje znaci.da je sklon manipulacujama sto.ce biti.ocekivano.i.u.slucaju.Danijele.