СТЕФАНОВИЋ ЧЕСТИТАО ДАН ЖЕНА: Без вас не би свет могао да дише на овај начин

Novosti online

08. 03. 2021. у 11:00

СТЕФАНОВИЋ ЧЕСТИТАО ДАН ЖЕНА: Без вас не би свет могао да дише на овај начин

Фото: Министарство одбране

МИНИСТАР одбране Србије Небојша Стефановић честитао је данас свим припадницама Министарства одбране и Војске Србије, и свим женама у Србији, Међународни дан жена - 8. март.

Стефановић је навео да се 8.март обележава као међународни празник широм света као дан жена - храбрих, одлучних и јаких особа без којих свет не би могао да ''дише на овај начин''.

- Не би могао да постоји, јер ви исти стварате, али га и својским доприносом чините бољим местом - поручио је Стефановић, наводи се у саопштењу Министарства.

Министар је пожелео "свим припадницама лепшег пола у Србији да буду срећне, уважене и успешне и истакао да су жене покретачи и стубови својих породица, али и колектива у којима раде".

Захвалио је женама на томе што се неуморно боре за Србију и што улажући своје знање, способности, огромну енергију и пожртвовани рад, раме уз раме са својим колегама, чине војску Србије јачом и бољом.

- Поносан сам што сте део нашег система одбране и што служите Србији! - поручио је Стефановић припадницама Министарства одбране и Војске Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)