САВРЕМЕНА ЖЕНА УСПЕШНА НА СВИМ ПОЉИМА: Полицајка Бојана Јовановић, самохрана мајка двоје деце, напредује у каријери (ФОТО)

Novosti online

04. 03. 2021. у 16:19

САВРЕМЕНА ЖЕНА УСПЕШНА НА СВИМ ПОЉИМА: Полицајка Бојана Јовановић, самохрана мајка двоје деце, напредује у каријери (ФОТО)

Фото: МУП

ПОДВОДОМ предстојећег празника Дана жена Министарство унутрашњих послова Србије доказује да савремена жена може бити успешна мајка и пословна жена. На Фејсбук профилу МУП-а објављене су фотографије Бојане Јовановић из Младеновца запослене у ПЈП Полицијској бригади и самохране мајке двоје деце. Објаву преносимо у целости:

- Наше колегинице из Министарства унутрашњих послова доказују да је могуће да савремена жена, ако то жели, може подједнако бити успешна пословна жена и посвећена мајка. У сусрет 8. марту – Међународном дану жена, представљамо вам само неке од њих: 

Бојана Јовановић из Младеновца, има 30 година. Запослена је у ПЈП Полицијској бригади, четвртој оперативној чети, првог оперативног батаљона од 2012.године. Бирајући свој позив, водила се срцем, жељама и младалачким ентузијазмом.

Носећи сав терет полицијског посла и опреме, максимално је посвећена задацима. Колеге и старешине је неизмерно поштују. Трудећи се да своја знања унапреди, 2019. године стекла је сертификат National escort Officers training for Collecting Return Operations by Air.

Наше колегинице из Министарства унутрашњих послова доказују да је могуће да савремена жена, ако то жели, може подједнако...

Posted by Министарство унутрашњих послова Републике Србије on Четвртак, 04. март 2021.

Самохрана је мајка седмогодишње Мие и петогодишњег Вука. Бојана у животу поставља приоритете, усклађује обавезе, организује расподелу дужности и ради пуном паром. На послу не престаје да буде мајка, код куће не престаје да буде успешна пословна жена. То нису одвојене улоге, то нису две жене у њој – једноставно то је она.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)