ПРЕСЕЛО ИМ СКИЈАЊЕ: На Копаонику контрола одузима ски пасеве свима који неће да носе маске!

Novosti online

02. 03. 2021. у 19:33

ПРЕСЕЛО ИМ СКИЈАЊЕ: На Копаонику контрола одузима ски пасеве свима који неће да носе маске!

Скијаши се ужелели снега

ДА су алармантне бројеве заражених вирусом корона озбиљнио схватили и надлежни на планинама, показује данашњи пример са Копаоника.

Наиме, тамо је током контроле на скијалишту утврђено непоштовање епидемиолошких мера, због чега су скијашима чак и одузети ски пасеви!

- У ски центру Копаоник је данас, током редовне контроле поштовања епидемиолошких мера на скијалишту, одузето 20 ски карата корисницима који су, и поред упозорења редара, одбијали да носе заштитне маске. Редари Скијалишта Србије су опомињали кориснике да су у обавези да поштују прописане епидемиолошке мере и да не могу да стоје у реду нити да уђу на жичару без заштитне маске односно бандане - преноси ИнфоКоп.

Свима који нису имали маске су исте понуђене али су одбијене, па су контролори морали да одузму ски карте.

- Скијалишта Србије још једном апелују на скијаше и бордере да се придржавају свих прописаних мера, да држе растојање најмање 1.5 метар и да обавезно носе заштитне маске. Свако ко нема маску или је заборавио, може да је преузме код редара на полазу жичаре. Корисници који се не буду придржавали мера, биће искључени из реда и одузеће им се ски пас. Молимо све да воде рачуна о свом здрављу и здрављу других корисника ски центра - наводе на сајту Инфо Копа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)