ВЕЧЕРАС ДОДЕЉИВАЊЕ ГЛАВНЕ НАГРАДЕ! Министар Мали позвао грађане да гледају последње извлачење наградне игре "Узми рачун и победи"

Новости онлине

27. 02. 2021. у 15:02

ВЕЧЕРАС ДОДЕЉИВАЊЕ ГЛАВНЕ НАГРАДЕ! Министар Мали позвао грађане да гледају последње извлачење наградне игре Узми рачун и победи

Фото: Принтскртин

МИНИСТАР финансија Синиша Мали позвао је грађане да вечерас испрате последње извлачење у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи".

- Видимо се вечерас од 17:55 часова на РТС, на последњем извлачењу у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи". Биће извучена главна награда - стан у Београду на води. Срећно - написао је министар на свом инстаграм налогу.

Фото: Инстаграм

Подсетимо, у наградној игри коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова од 1. септембра 2020. године са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2020".

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије док је слање коверата потпуно бесплатно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)