УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Могућа магла дуж речних токова, котлина и клисура

Танјуг

05. 02. 2021. у 18:43

У СРБИЈИ постоји могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река, саопштено је вечерас из Јавног предузећа "Путеви Србије".

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Могућа магла дуж речних токова, котлина и клисура

Фото: Н.Живановић

Напомена за Пожегу - препоручује се опрезна вожња на државним путевима ИБ реда број 23 и ИБ реда број 21 због могућих осулина.

Ауто-пут Е-75, петља Грделица - петља Предејане, код места Боћевица, радови на одржавању пута, за саобраћај је бити затворена коловозна трака Ниш-Врање између службених пролаза, док се саобраћај одвија двосмерно у коловозној траци Врање-Ниш.

У Старој Пазови у зони постојећег путног прелаза и делу улице Ћирила и Методија, од 25. јануара је на снази обустава саобраћаја због почетка изградње надвожњака.

Алтернативни путни правац за време обуставе саобраћаја је пут Стара Пазова - Инђија и Инђија - Путинци.

Нештин - Раковац - радови на путном објекту (пропусту), саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила на изведеној девијацији.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова, на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)