ОВО ЈЕ СВЕТЛАНА, НАЈСРЕЋНИЈА ДОБИТНИЦА ДОСАД!: Преузела стан који је на необичан начин добила у игри Узми рачун и победи

Novosti online

29. 01. 2021. у 11:24

ОВО ЈЕ СВЕТЛАНА, НАЈСРЕЋНИЈА ДОБИТНИЦА ДОСАД!: Преузела стан који је на необичан начин добила у игри Узми рачун и победи

Фото: Принтсцреен

ДОБИТНИЦА стана у првом извлачењу другог круга наградне "Узми рачун и победи" Светлана Јанковић из Крагујевца потписала је јуче у Влади Србије уговор о власништву некретнине од 80 квадрата.

- Стан ми много значи, имам двоје деце, тако да је дошао у прави час - рекла је Светлана и признала да би волела да награда подстакне њеног сина да се врати из иностранства.

До главне награде Светлана је дошла на заиста невероватан начин!

Међу осам милиона коверти које су учествовале у извлачењу свега четири су биле Светланине. Посебно је занимљиво да је рвач Давор Штефанак првобитно извукао коверат Ане Павковић из Сомбора, али је комисија накнадно утврдила да њој за стан недостаје један рачун.

Директор Грађевинске дирекције Србије Мирко Петровић рекао је да је Светланин стан последњи трособни који ће бити додељен у наградној игри "Узми рачун и победи 2020".

- Остали станови су двособни површине 52 квадрата - рекао је Петровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)