ИМУНИЗАЦИЈА ПРОТИВ КОРОНЕ: На Београдском сајму вакцинисано више од 500 припадника Министарства унутрашњих послова, са њима и Ребић (ФОТО)

Novosti online

19. 01. 2021. у 18:09

ВИШЕ од 500 припадника Министарства унутрашњих послова из Полицијске управе за град Београд и организационих јединица МУП-а, у оквиру масовне имунизације, вакцинисало се данас на Београдском сајму.

ИМУНИЗАЦИЈА ПРОТИВ КОРОНЕ: На Београдском сајму вакцинисано више од 500 припадника Министарства унутрашњих послова, са њима и Ребић (ФОТО)

Фото: МУП

Министар унутрашњих послова Александар Вулин, који је обишао полицијске службенике на сајму, истакао је да му је велико задовољство и част што види велики одзив припадника структура безбедности, полиције, војске и Безбедносно-информативне агенције за вакцинацију, чиме дају пример осталим грађанима.

- Да бисмо могли да радимо свој посао морамо да останемо здрави, морамо да сачувамо људе. Захвалан сам председнику Републике Србије Александру Вучићу што је одредио управо полицију и Министарство унутрашњих послова за један од приоритета. Значи нам када људи виде и разумеју, а посебно када државно руководство види и разуме колико је полиција важна за функционисање земље и колико морамо сачувати сваког полицајца - истакао је министар Вулин.

Према његовим речима, захваљујући упорном раду председника Вучића, Србија је једна од ретких држава у Европи која је већ почела са масовном имунизацијом и у којој грађани могу да бирају коју вакцину хоће да приме.

- То ни много богатије и развијеније земље нису приуштиле својим грађанима, а захваљујући председнику Вучићу Србија може да се похвали баш тиме - рекао је министар Вулин.

Директор полиције Владимир Ребић, који је данас са припадницима Министарства унутрашњих послова примио вакцину, захвалио се државном руководству које је омогућило да у кратком року припадници МУП-а буду вакцинисани.

Ребић је позвао све своје колеге да се пријаве и да у наредних неколико дана приме вакцину и заштите се, како би били спремни и способни да помогну грађанима у борби против короне.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)