ПРЕКИНУТА КОРОНА ЖУРКА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Инспектори упали у локал на Врачару, у њему затекли више од 80 особа

Novosti online

27. 12. 2020. у 14:20

САМО у једном локалу на Врачару туристички инспектори Секретаријата за инспекцијске послове синоћ после 20х затекли су чак 87 особа!

ПРЕКИНУТА КОРОНА ЖУРКА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Инспектори упали у локал на Врачару, у њему затекли више од 80 особа

Полиција на терену / Фото МУП РС

Током синоћне контроле поштовања радног времена извршен је преглед 92 угоститељска објеката, саопштено је из овог секретеријата.

У поменутом локалу на Врачару, инспектори су наредили да локал испразни, а написан је прекршајни налог.

Слична ситуација затечена је у још два угоститељска објекта - на територији градских општина Палилула и Стари град, те су туристички инспектори написали прекршајне налоге и у овим случајевима. Инспекција је утврдила да су три угоститељска објекта прекорачила прописано радно време, због чега су им написани прекршајни налози.

Из Секретаријата за инспекцијске послове најавили су да ће и у будуће наставити са контролама поштовања прописаног радног времена и апеловали да на угоститеље да се придржавају мера које је донео Кризни штаб.

ТАЈНЕ КОРОНА ЖУРКЕ

Међутим, ни контроле, ни мере, ни ограничавање радног времена кафића ни апели Кризног штаба и лекара до сада нису имали много ефекта. Број тајних журки у Београду расте и сада више није реч само о кућним варијантама журки. И градски угоститељи прикључили су се том "тренду".

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

mile

27.12.2020. 15:13

Pa zatvarajte im kafice na mesec dana. Plus kazna. Sto su oni bezobrazniji to kazne treba da budu vece. I pritom takodje treba napisati kaznu za svaku osobu koja se zatekne tu, ne samo za vlasnike objekta. I uzeti podarke. I ako se takva osoba narednih mesec dana javi u bolnicu poslati je lepo kuci. Nema razloga da se takve osobe lece sa normalnim ljudima i zauzimaju krevete

bager

27.12.2020. 15:31

Kazniti svakog gosta sa 135evro kazne a ugostitelja,organizatotra sa 5-10 000 evro,,za isti ponovljeni slucaj ,dupla kazna i administrativno zatvaranje objekta na najmanje mesec dana,,e onda im nece pasti na pamet da izigravaju zakon zastitne mere

Čitalac

27.12.2020. 16:03

Lepo. Svima kazne i evidencija da u slučaju infekcije ne mogu biti lečeni o trošku države. Zašto neko svojom neodovornošću i bezobzirnošću da zauzme mesto nekom koji se zarazio na radnom mestu. Nije uredu ni prema kome. Zašto svi gradjani da snose troškove nečijeg lečenja koji ni sami ne brinu o sebi.