ЉУДИ ЋЕ ПОЛУДЕТИ ОД КОРОНЕ, КУПУЈУ ЛЕКОВЕ ЗА СМИРЕЊЕ: Марковић - вечерас игра Звезда, може о томе да се прича

С. С. Р.

26. 11. 2020. у 17:33

ЉУДИ ЋЕ ПОЛУДЕТИ ОД КОРОНЕ, КУПУЈУ ЛЕКОВЕ ЗА СМИРЕЊЕ: Марковић - вечерас игра Звезда, може о томе да се прича

Фото: Танјуг

ПОСЛАНИК и председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма, опет је, током седнице парламента на којој посланици постављају питања Влади, коментарисао ситуацију око епидемија вируса корона.

- Доктора Кона изузетно ценим, али рекао сам да више нећу да га слушам, јер сам то видео од Александра Вучића председника Србије. Кон је маја месеца рекао да ће јуна, јула и августа вирус корона нестати због високих температура. Вучић га није слушао него је почео да прави нове клиничке центре, да адаптира клиничке центре и болнице, да набавља медицинску опрему. Чак га није слишао ни Ивица Дачић, који је тада отишао у Кину, која је у то време била најзараженија држава на свету и обишао је више афричких земаља, од који су две повукле признаје независности Косова и Метохије - каже Марковић.

- Ја молим Владу Србије да смањимо медијско тровање људи од стране неких стручњака. Ајмо да о корони причају доктори који лече народ и који се налазе у опреми која се зове „сауна“. Знате ли колико данас болесних људи чека на разне захвате и не могу да се лече, јер не могу да уђу у те болнице јер су све постале ковид. Има их сигурно две до три хиљаде и да нам се не деси да нам више људи умре од других болести, јер не могу да дођу на ред, због ковид болесника.

- Јуче је та струка рекла да је стручни део кризног штаба предложио нешто, а да овај други, политички то није прихватио. А ко прави болнице, набавља опрему, из којих пара ? Корона мора да буде саставни део нашег живота, јер ко зна колико ће то све да траје. Нико не прича о војсци, нико не прича о томе да Звезда вечерас игра. Људи, само о корони. Психички ћемо да уништимо нацију - рекао је Марковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)