ПОСЛЕДЊЕ ВЕСТИ О СТАЊУ ИРИНЕЈА: Комплексно, али стабилно

Novosti online

19. 11. 2020. у 14:45

СРПСКА православна црква је саопштила да је Стални конзилијум лекара закључио да је здравствено стање Његове Светости Патријарха српског господина Иринеја комплексно, али стабилно.

ПОСЛЕДЊЕ ВЕСТИ О СТАЊУ ИРИНЕЈА: Комплексно, али стабилно

Фото: В.Данилов

Стални конзилијум лекара уз присуство лекара из Руске Федерације прегледом Његове Светости Патријарха српског господина Иринеја, увидом у лабораторијске анализе учињене у току преподнева, закључио је да је јутрошње погоршање послеца ЦОВИД 19 и да је здравствено стање Његове Светости Патријарха српског господина Иринеја комплексно, али стабилно. О здравственом стању Његове Светости јавност ће бити и надаље извештавана.  

Подсећамо, Српски патријарх Иринеј примљен је 5. новембра у Војно медицински центар на Карабурми у Београду. Дан раније, констатовано је да је позитиван на коронавирус.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

mikk

19.11.2020. 18:55

Ali na kanalu manastira studenica na FB, stoji obaveštenje da je patrijarh preminuo. Na misionarsko odelenje Pouke.org stoji da Patrijarh možda jeste preživeo koronu, dok možda jeste i podlego koroni. Od Rusije do Srbije se navode izvori, sve različito. očigledno se radi o jako lošim izvorima u VMA i samoj SPC. Posle će biti, da su Srpkinje oplakalae živog čoveka.