БРАТСКА САРАДЊА УГЉЕВИКА И ЛОЗНИЦЕ: Љубав браћу сабира

В. М.

27. 10. 2020. у 12:21

БРАТСКА САРАДЊА УГЉЕВИКА И ЛОЗНИЦЕ: Љубав браћу сабира

В.Митрић

ПОВОДОМ крсне славе општине Угљевик – Свете Петке, становницима Угљевика и начелнику те општине честитку је упутио Видоје Петровић, градоначелник Лознице.

- Захваљујући вашем вредном, истрајном,визионарском и поштеном раду имате и шта и због чега да славите, јер је Угљевик, за време ваше управе, добио сасвим ново лице и сврстао се у ред најразвијенијих средина,не само на левој обали Дрине и региону -каже Петровић.

- Радујем се сваком нашем сусрету, који је увек прилика да разменимо знањаи искуства и још више и боље повежемо наше братске и пријатељске општина, онако како су нас учили славни наши земљаци Филип Вишњић и Вук Стефановић Караџић, на које смо поносни и чији пут следимо - навео је градоначелник.

- Лозница и Угљевик су пример ваљане и конкретне сарадње у свим областима народа са две обале Дрине, јер годинама показујемо да нико и ничим не може да омеђи и блокира заједнички нам духовни простор - каже Петровић.

В.Митрић

 

- Желим да Угљевик настави да се креће путањом успеха, а то је могуће само са Вама на челу. У том смислу сигуран сам да ће грађани Угљевика и овога пута направити најбољи избор, а то је да и у овом мандату водите и представљате своју општину у чему имате безрезервну подршку грађана Лознице и мене лично. То је и најбоља гаранција наставка одличне сарадње Ваше општине Угљевика за коју сте много доброг урадили и нашег града Лознице - навео је.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)