ПОРОДИЦА НЕ МОЖЕ ДА ЈЕ ВИДИ: Откривено у каквом је стању Милица Грбић из Батајнице

Novosti online

09. 10. 2020. у 16:39

МИЛИЦА Грбић је данас боље, али се и даље налази на Интензивној нези у Клиничком центру Србије.

ПОРОДИЦА НЕ МОЖЕ ДА ЈЕ ВИДИ: Откривено у каквом је стању Милица Грбић из Батајнице

Фото: Приватна архива

Како каже њена рођена сестра, породица је још није ни видела, ни чула.

- Милица је боље мада је нико од нас још није видео пошто је и даље у болници. Информације о њеном стању добијамо преко телефона због тренутне ситуације са коронавирусом. Она није физички повређена, већ је психички лоше - каже сестра Милице Грбић, Београђанке која је после више од 30 сати потраге пронађена испред Ургентног центра.

Шта се током тих 30 сати дешавало још нико са сигурношћу још не може да каже. Према досадашњим информацијама које је са нама поделила њена породица, Милица је казала полицајцима да је обилазила манастире и размишљала о самоубиству, а испред Ургентног центра пронађена је у свом аутомобилу у тешком психичком стању.

Иако је породици речено да је Милица имала повреду на глави, њена сестра данас каже да то није случај.

- Она физички нема никаквих повреда, али је психички лоше… Али опоравиће се и надамо се да ће брзо изаћи из болнице - каже Миличина сестра.

- Немамо никаквих нових информација о нестанку јер је Милица све време у болници, у Клиничком центру. Не можемо да је видимо јер су посете забрањене због ситуације са коронавирусом, па се распитујемо телефоном о њеном стању, а разговарамо са лекарима који нам кратко кажу да ли је боље и у каквом је стању сад - истиче њена сестра.

Милица је, подсетимо, нестала 6. октобра у Батајници а последњи пут ју је отац видео у насељу Шангај у једној продавници. После тога очевици су је приметили око 20 сати у центру тог насеља у друштву два мушкарца код киоска брзе хране. Два сата касније, Милица се јавила мајци да ће отићи у Прогар да се види са дечком и након тога њен телефон био је недоступан.

Тек ујутру, схвативши да јој телефон није доступан и да није дошла кући породица је отишла у полицијску станицу и пријавила нестанак. Милица Грбић пронађена је 8. октобра око 4.00 ујутру у аутомобилу испред Ургентног центра. Како је породици речено, сама се дотле довезла јер се осећала јако лоше и кренула је да тражи помоћ.

Миличини родитељи открили су да овакво понашање није уобичајено за Милицу и да би им се раније, када год би негде ишла, обавезно јавила.

- Она се увек јави и када негде остаје дуже и увек смо знали где се налази. Верујте ми да не знамо шта се тачно десило, велики стрес смо преживели док смо размишљали шта све може да јој се деси - рекла је раније њена мајка.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)