МАЛЕНА ТАРА ОТИШЛА КУЋИ БЕЗ МАМЕ: И срећа и туга у нишком породилишту - још увек се не зна зашто је Драгана искрварила на смрт

Новости онлајн

01. 09. 2020. у 17:39

- ПОМЕШАНА су нам осећања, и срећни смо и тужни.

МАЛЕНА ТАРА ОТИШЛА КУЋИ БЕЗ МАМЕ: И срећа и туга у нишком породилишту - још увек се не зна зашто је Драгана искрварила на смрт

Фото. Ј. Ћ.

- Срећни јер новорођена ћеркица излази данас из породилишта, а велика је туга јер нема Драгане са нама већ недељу дана - каже Борис Савић, супруг Драгане Савић (34) која је преминула услед искрварења након порођаја у Клиничком центру у Нишу у ноћи између 23. и 24. августа.

После осам дана, девојчица која је рођена са нешто више од два килограма и у међувремену је добила име Тара, како је то желеча старија сестра, данас је изашла из породилишта.

Борис је по ћеркицу доша у пратњи старије ћерке, као и најуже родбине преминуле супруге.

- Беба је супер, све је у реду, сада има 2.110 грама. У чувању Таре ће ми помагати моја, као и Драгина мајка и њена сестра - рекао је Борис.

Борис каже да после осам дана од Драганине смрти још не знају шта се десило и све околности под којима је Драгана преминула.

- Отишла је здрава и права на порођај, ништа јој није сметало, до задњег минута смо се дописивали - присећа се Борис вечери током које није ни слутио да ће га ујтуру сачекати најстрашнија вест. 

Према његовим речима, сачекаће резултате обдукције након чега ће са адвокатом одлучити о даљим корацима.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)