Никад једноставније до уџбеника за основну и средњу школу

Промо

26. 08. 2020. у 08:00

Септембар се приближава и мало је времена остало до почетка школске године. Иако се тек сада у јавности разматра на који начин ће се тачно реализовати настава, родитељи увелико размишљају о куповини уџбеника за своје ђаке.

Никад једноставније до уџбеника за основну и средњу школу

Фото: Промо

Ова размишљања могу да изазову нелагоду и стрес већ при самој помисли да своје време морате да утрошите на припрему за нову школску годину, обиласке књижара, а затим и на гужве које следе, уз незаобилазно чекање у редовима.

На сву срећу, ове године куповина школских књига може бити веома једноставна и безбедна уколико се оне купују у еКњижари (www.екњизара.рс). Сви уџбеници, као и лектире за основну школу, збирке задатака, издања за предшколце, али и остала неуџбеничка издања издавачких кућа Клетт, Нови Логос и Фреска могу се сада пронаћи на једном месту – у савременој електронској књижари.

Веома лако, у свега неколико кликова, родитељи могу наручити уџбенике који су неопходни њиховим школарцима. Уколико издања наруче до 31. августа, очекује их још једна погодност – бесплатна достава.

За разлику од књижара у којима сте досад куповали, еКњижара вам нуди да испробате најлакши начин онлајн куповине. Ако раније нисте успевали да пронађете сва жељена издања у једној књижари, морали сте своју потрагу да наставите у некој другој, а додатно се ваше слободно време уопште не мора поклапати са радним временом књижара. С друге стране, електронска књижара вам је доступна 24 сата, тако да сва жељена издања можете поручити кад год вам одговара. Поред доступности и лаког поручивања, електронска књижара нуди и бројне друге предности.

Које су предности куповине у еКњижари?

Најпре, штедите своје време и купујете из сигурности свог дома. Заборавите на чекање у редовима, гужве у књижарама и могућност да не пронађете оно што вам је потребно. Сва издања налазе се на једном месту, стижу безбедно и брзо у року од само неколико дана директно на кућну адресу, а могу се платити приликом испоруке или платним картицама на сајту. Додатна погодност очекује све кориснике Банца Интеса платних картица – плаћање до 6 месечних рата без камате.

Јасан и прегледан дизајн сајта не захтева никаква посебна информатичка знања да бисте поручили уџбенике, није неопходна чак ни регистрација. Све је уређено тако да би се олакшало купцу и томе у прилог иде могућност да уџбеник пронађете преко претраге, односно да прочитате упутство како се уџбеници поручују ако нисте сигурни у неки корак.

Сви знамо да се књизи не суди по корицама, те тако поред слике, на сајту проналазите прелиставање садржаја и детаљне податке о издањима које нећете чути од продавца у књижари. На овај начин купујете само актуелна издања и можете бити сигурни да ћете купити право издање, а не неко старије које не одговара тренутном школском програму. Специјална погодност је што уз купљени штампани уџбеник који прати нови школски програм добијате код за дигитални уџбеник.

Родитељи су већ испробали куповину у еКњижари и не крију своје одушевљење, а нарочито као предност истичу уштеду новца уз бесплатну доставу, уштеду времена и избегавање гужви у тренутку када је препорука да се поштује социјална дистанца, као и брзу доставу на кућну адресу.

Искористите прилику, останите код куће и купујте безбедно у еКњижари!

Фото: Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)